“LEYLA İLE MECNUN” AKINAL BELLA DEDİ…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"LEYLA İLE MECNUN" AKINAL BELLA DEDİ…Ayakkabı sektöründe Dünya’nın en saygın markaları arasında yer alan Akınal Bella, TRT’nin sevilen dizilerinden Leyla ile Mecnun’un ana sponsoru oldu.
Deri sektöründe kuşaktan kuşağa hizmet verdikten sonra 1978 yılından bu yana deneyimlerini terlik ve ayakkabı üretimine aktaran Akınal Bella, tüm Türkiye’yi ekranlara kilitleyen Leyla ile Mecnun dizisinin ana sponsorluğunu üstlendi.
Yapımcılığını Eflatun filmin üstlendiği, başrollerini Melis Birkan, Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür, Serkan Keskin ve Osman Sonant gibi ünlü oyuncuların paylaştığı “Leyla ile Mecnun” dizisinin yeni ana sponsorunun Akınal Bella olduğunu ifade eden Akınal Bella Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Akınal, dizinin ana sponsoru olarak ekranlara geleceklerini söyledi.
Sevilen bir diziye sponsor olmak istediklerinin belirten
Cengiz Akınal,” Yapmış olduğumuz anlaşma gereği sponsorluğun yanı sıra dizinin karakter oyuncularıda tüm bölümlerde Akınal Bella tarafından üretilen ayakkabı ve terlikleri giyecekler. Böylece kalitesi ve konforu ile dünyanın çeşitli ülkelerinde tercih edilen markalarımızın rahatlığını Leyla ile Mecnun’da fark edecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“LEYLA İLE MECNUN” AKINAL BELLA DEDİ…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin