LİONSLAR GÜZELBEY’E HAYRAN KALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LİONSLAR GÜZELBEY’E HAYRAN KALDIGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep’te düzenlenen Uluslararası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu’nun açılış törenine katıldı.

Gaziantep Anatolian Hotel’de düzenlenen programa, Türkiye Lions Kulüpleri Konfederasyon Konsey Başkanı Yaşar Ateşoğlu, Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, 118 Genel Yönetmeni Hüsamettin Ocak ve çok sayıda Lions temsilcisi katıldı.

‘Lions kulüplerinin tüm dünyada ve ülkemizde insanlara karşılıksız hizmet sunmak amacıyla gönüllülerden oluşan bir kuruluş olduğunu’ söyleyen Türkiye Lions Kulüpleri Konfederasyon Konsey Başkanı Yaşar Ateşoğlu, “Lions kulüpleri dünyanın 206 ülkesinde hizmet veriyor. Türkiye’de 360 Lions kulübü var. 6 federasyon adı altında çalışırlar. 6 federasyonun tepesinde de bir Konfederasyon vardır. Bu toplantımızın Gaziantep’te yapılmasından dolayı çok mutluyuz. Çünkü birçok insan Gaziantep’i aynı zamanda bölgeyi görmek gezmek için buraya geldi. Burada Türk Lionsu’nun bir yıl süreyle görevlerini belirleyeceğiz. Bir de yapacağız insanlığa yönelik projelerin tekrar gözden geçirip planlamasını yapacağız” dedi.

Ateşoğlu, “Bize Gaziantep’te ev sahipliği yapan Lions Kulübü üyelerine, Gazianteplilere, Ticaret Odasına ve özellikle Büyükşehir Belediyesine, destek ve anlayışı için Sayın Valimize destek şükranlarımızı sunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi her aşamada yanımızda oldu ve bu güzelliğin daha iyi olması için destek verdi. Bu çerçevede de Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza Dr. Asım Güzelbey’e de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

LİONSLAR GÜZELBEY’E HAYRAN KALDI

LİONSLAR GÜZELBEY’E HAYRAN KALDI‘Bu toplantının Gaziantep’te gerçekleşmesi bizleri çok mutlu etti’ diyen Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, “Gaziantep’in sadece lahmacunu, kebabıyla değil kültürüyle, müzeleriyle sanat sokaklarıyla, tarihi evleriyle ve artı kökü derinlere uzanan kültürel bağlarıyla da bir kongre şehri olma amacıyla da tanınması bizleri son derece mutlu etmiştir. Tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Gaziantep’te bu kadar güzide bir topluluğu görmek bizler için büyük bir bahtiyarlık diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, “Uluslararası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyonu’nun değerli yöneticilerini Gaziantep’te ağırlamak bizleri çok memnun etmiştir. Toplantının seçimli bir toplantı olması ayrı bir heyecan taşıyor, çünkü seçimler daima heyecanlıdır. Okul seçimi de heyecanlıdır, milletvekili seçimi de heyecanlıdır, görüyorum ki bu heyecan sivil toplum kuruluşlarında da aynı şekilde yaşanıyor. Bütün adaylara başarılar diliyorum” dedi.

‘Hikâyenin Adı Lahmacundan UNESCO’ya Gaziantep’ adlı bir sunum yapan Başkan Güzelbey, “Bizi nasıl tanırsınız diye sormak istiyorum? Bizi yıllardır lahmacun ve kebabın en iyi yapıldığı şehir olarak tanırsınız, bu bir gerçek. Ancak bundan 15 gün önce açıklanan Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı’nın (UNESCO) Dünya Kültür Mirası Listesine iki tane alanla giren Gaziantep artık, kültür ve turizmde de var. Birisi Zeugma diğeri de Yesemek. Hem de farklı dönemin iki eseri. Birisi Genç Hitit dönemi diğeri de Roma dönemidir” dedi.

‘Gaziantep bugün tarihi ve kültürel değerleriyle bir Turizm Kenti olarak da adından söz ettirmenin haklı gururunu yaşıyor’ diyen Başkan Güzelbey, değişen Gaziantep ile ilgili birde sunum yaptı. Sunum sonrasında Uluslararası Lions Çoğul Yönetim Çevresi 118 Konfederasyon delegeleri Başkan Güzelbey’i ayakta alkışladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
LİONSLAR GÜZELBEY’E HAYRAN KALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin