LOOM yeni Mağazasını Gaziantep`de açıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LOOM yeni Mağazasını Gaziantep`de açıyor!Apple’ın Türkiye’deki yetkili satıcılarından Elmacı Pazarı A.Ş., Adana, Mersin ve İzmir’de açtığı Apple yetkili satış noktalarının ardından dördüncü LOOM mağazasını da Gaziantep Forum Alışveriş Merkezi’nde açıyor. En yeni Mac, iPad, iPod ve iPhone’lar ile beraber geniş bir aksesuar ürün yelpazesini müşterilerine sunacak olan mağazada; ziyaretçileri,  konusunda uzman çalışanlar karşılayacak.

LOOM’dan açılışa özel süper fırsatlar

Gaziantep’teki Apple tutkunlarına avantajlar ve sürprizler ile “Hoş geldin” diyecek olan LOOM, 2 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’da kapılarını ziyaretçilere açacak. Açılış gününe özel sınırlı sayıda iPad mini, 799 TL (KDV Dahil) yerine sadece 499 TL( KDV Dahil)’ye teknoloji severlere sunulacak. Özel promosyonlar bununla da sınırlı kalmıyor. Açılış gününe özel Apple’ın yeni nesil akıllı telefonları iPhone 5s ve iPhone 5c, özel kılıf hediyesiyle müşterilerin beğenisine sunulacak.

Naksan Teknoloji çatısı altında faaliyet gösteren Elmacıpazarı A. Ş.’nin Apple ürünleri odağındaki mağazası olan LOOM hakkında, Naksan Teknoloji Genel Müdürü Tunç Akman, “Loom mağazalarına bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz. Tüketicilerimizi,  tüm Apple ürünlerini deneyip satın alabilecekleri ve zengin aksesuar seçeneklerini bulabilecekleri LOOM`da Apple ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir ekip karşılayacak. Uzman ekibimiz, ürünlerini gerek bireysel gerekse iş amaçlı kullanacak müşterilerimiz için kurulum ve eğitim hizmeti verecek”. dedi.

Gaziantep’teki yeni APR olan LOOM’da bilgili uzmanlar ziyaretçilere, dünyanın en ileri görüşlü akıllı telefonu iPhone 5s ve en renkli akıllı telefon iPhone 5c de dahil olmak üzere tüm Apple ürünleri hakkında yardımcı olmak için her zaman hazır olacak. Ziyaretçiler, dünyanın en gelişmiş masaüstü işletim sistemi olan ve ücretsiz olarak sunulan OS X Mavericks ile retina ekranla güçlendirilen yeni MacBook Pro’ları da kullanma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca her Mac veya iOS cihazı alanlara ücretsiz olarak gelen yeni nesil iWork ve iLife uygulamalarını da deneme fırsatı elde edecekler. Mağazanın aktif katılım ve deneyimi teşvik eden atmosferi, ziyaretçilerin ürünlerle detaylı bir deneyim yaşayabilmesini sağlıyor. Aynı zamanda Apple ürünleri hakkında yüksek donanıma sahip mağaza personeli, tüketici ve profesyonel müşterilere cazip öneriler sunuyor. Ayrıca, APR’da ürünler hakkında mağaza içi tanıtımlar ve gösteriler ile tüketiciye özel eğitim imkanı sunulması da planlanıyor. Bu konuda mağaza personelinden her zaman randevu alabilmek mümkün.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
LOOM yeni Mağazasını Gaziantep`de açıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin