LÜKS KAHRAMANMARAŞ 11 MAYISTA YOLA ÇIKIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LÜKS KAHRAMANMARAŞ 11 MAYISTA YOLA ÇIKIYORKahramanmaraşlı 3 bireysel otobüsçü bir araya gelerek Lüks Kahramanmaraş Turizm’i kurdu. 10 araçlık filo oluşturan şirket, hizmet yarışına farklılık sunma hedefiyle katılıyor.

Taşıma modalarında yaşanan gelişmeleri artan maliyetler, otomobil sahipliğinin artması bu zorluklara firmaların uygulandığı komisyonların yüksekliği eklenmesi şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı sektörü mensuplarını yeni arayışlara, yeni çözümler bulmaya yönlendiriyor. Kahramanmaraşlı bireysel otobüsçüler Hacı Mehmet TEKİNŞEN, Hacı Mehmet GEZER ve Abdülkadir KÜÇÜKDEVLET yıllardır firmalarda yaşadıkları komisyon oranının yüksekliği nedeniyle Lüks Kahramanmaraş Turizm’i kurduklarını söylediler.

1986 yılından beri sektörün içinde olan Hacı Mehmet TEKİNŞEN ile Lüks Kahramanmaraş Turizm olarak hedefleri ve sektörde, tamamı Mercedes-Benz Travego ve Tourismo otobüsler olmak üzere 10 araçlık bir filo oluşturdular ve 11 Mayıs’ta sektörde hizmet verme yarışında bizde varız diyen TEKİNŞEN hedeflerinin 20 otobüse ulaşmak olduğunu söyledi.

Biz yıllardır komisyon yüzünden çok yaralar aldık firma sahipleri bizim bu konudaki sıkıntılarımızı, şikâyetlerimizi dikkate almadı. Bu şekilde artık işimizi devam ettirme şansımız yoktu. Hacı Mehmet TEKİNŞEN, Hacı Mehmet GEZER ve Abdülkadir KÜÇÜKDEVLET birlikte olmak üzere üç ortak bir araya gelerek firmamızı kurduk. TEKİNŞEN önceliğimiz yolcu memnuniyeti bölgelerinde Kahramanmaraş merkezli üçüncü firma olacaklarını ancak hizmet yarışında fiyat odaklı hareket etmeyeceklerini vurguluyan Hacı Mehmet TEKİNŞEN öncelikle yolcu memnuniyeti olduğunu belirterek; Rekabet çizgimizi hizmette oluşturacağımız. Hizmet süresinde yıllardır gördüğümüz eksikleri gidermek önceliklerimiz arasında bu eksikler, kurumsal bir kimlik oluşturarak bunu da personelin kılık kıyafetinden, müşteriyle kurduğu diyalog süresince, eğitimli şoförler, mavinler ve hostlar sağlayarak başlayacağız. İkram konusunda konuklarımızı memnun olmalarını sağlayan seçenekler sunacağız.

Turizm yeterli değil bölgenin iç turizm açısından henüz yeterli seviyeye gelemediğini de söyleyen Hacı Mehmet TEKİNŞEN’’Muhteşem doğa güzelliklerine sahip yaylalarımızla daha fazla turisti ağırlayabiliriz. Ayrıca denizimiz yok ama 4 barajımız var bunların da ayrı bir seyri zevki oluyor’’ diye konuştu.

TEKİNŞEN hizmet noktalarımız; Lüks Kahramanmaraş’ın hizmet noktalarını şöğle açıkladı. Kahramanmaraş merkezli İstanbul, Bursa, Balıkesir, Antalya, İzmir ve Karadeniz hatlarımız olacaktır diye konuştu.

Hacı Mehmet TEKİNŞEN, Hacı Mehmet GEZER ve Abdülkadir KÜÇÜKDEVLET ortak fikirleri olan’’ yüksek komisyon firma kurduruyor.

Yeni kurulan Lüks Kahramanmaraş firması da tercihini Mercedes’ten yana kullandı. Firma, Koluman Gaziantep’e siparişini verdiği 2 adet Tourismo 16 otobüsü teslim alarak filosuna dâhil etti. Alımı yapılan araçlarla birlikte firmanın filosundaki otobüs sayısının 10’a yükseldiği bildirildi. Pazarlama merkezinde düzenlenen araç teslim törenine ise Hacı Mehmet Tekinşen, Mehmet Gezen, Kadir Küçükdevlet, İsa Kerse, Fatih Gökkaya ve Serdar Doğan katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
LÜKS KAHRAMANMARAŞ 11 MAYISTA YOLA ÇIKIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin