MAGANDA YİNE CAN ALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MAGANDA YİNE CAN ALDI Okula gitmeyen 16 yaşındaki Mustafa Yavuz çevreye rastgele ateş eden maganda tarafından öldürüldü.

Gaziantep’te dün gece başına isabet eden maganda kurşunuyla ağır yaralanan Mustafa Yavuz kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybetti. Babasının yanında saat tamirciliği yaparak aile bütçesine katkıda bulunmaya çalışan Yavuz’un ölüm haberi yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

Alınan bilgiye gore, merkez ilçe Şehitkamil’e bağlı Eyüp Sultan Mahallesi 20 sokak üzerinde Alleben 2 yüzme havuzu yanında iki grup arasında kavga çıktı. Kavga eden gruplar araya giren mahalle sakinleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ancak bir sure sonra kavga eden gruplardan birisi otomobil ile mahalleye geri dönerek çevreye rast gele ateş açarak kaçtı.Silahlardan çıkan kurşunlardan bazıları iş yerlerine, evlere ve bu sırada evlerinin yakınındaki bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra evine dönen Mustafa Yavuz’a isabet etti.

Ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yavuz’un yapılan tetkiklerde kafasına kurşun isabet ettiği belirlendi. Hemen Ameliyata alınan talihsiz genç bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mustafa Yavuz’un ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğulurken, “ Yeter artık daha kaç kişi bu magandaların kurbanı olacak. Bizim çocuğumuz bir hiç yüzünden öldü” diye feryat ettiler.

Yavuz’un cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Müdürlüğü morgana götürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MAGANDA YİNE CAN ALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin