MAHMOOD COFFEE, GAZİANTEPSPOR’un en büyük destekçisi oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda spor mecralarına  verdiği destek ile dikkatleri üzerine çeken Mahmood Coffee, Gaziantepspor formasının göğüs reklam sponsoru oldu. Böylelikle; Türkiye’nin en büyük markalarından biri olan Mahmood Coffee, spora verdiği destekle de bütün dikkatleri üzerine topladı

Bu yıl  farklı Süper Lig takımlarının yanı sıra,  tv spor kanallarına da sponsorluk yapan Mahmood Coffee, markalaşma adına ciddi bütçeleriyle reklam dünyasının da parlayan yıldızı oldu.

Gaziantepspor ile forma sponsorluk anlaşması imzalayan Mahmood Coffee adına yapılan açıklamada, “Şehrimizin takımını desteklenmesi yönündeki toplumdan gelen talepleri geri çevirmedik. Böyle bir sorumluluk bizim markamıza nasip oldu. Onur duyuyoruz. İyi günde de, kötü günde de Gaziantepspor’un yanında olacağız. ” ifadelerine yer verildi.

MAHMOOD COFFEE HAKKINDA

Gaziantep merkezli ve Türkiye’nin en büyük ihracatçılarından biri olan Altunkaya Şirketler  Grubu’nun en değerli markalarından biri olan  Mahmood Coffee, dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden ürettiği ürünlerle yerli mühendis ve üretim gücünü  Türkiye’ye hizmet için sunuyor.

Mahmood Coffee’nin, 30 yılı aşkın tecrübesiyle dünya markalarıyla rekabet edebilen global bir markadır.Geniş ürün yelpazesiyle  tüm kahve severlere hitap etmektedir. Gold, klasik, 2si1 arada, 3ü1 arada ve türk kahvesi gibi Türkiye’de de bolca tüketilen kahve çeşitlerini tüketicinin beğenisine sunan MahmoodCoffee; cappuccino,  gibi yeni nesil kahve ürünlerini de geliştiren ve tüm dünyadaki müşterilerine ulaştıran uluslararası bir markadır.  Kahve dışı sıcak içeceklerden; sıcak çikolata ve salep gibi alışkın olduğumuz lezzetleri de ürün gamında bulundurmaktadır.

Gencinden yaşlısına her yaş grubunun keyifle tükettiği Mahmood Coffee ürünleri ;yüzde yüz yerli sermayedir.  Üretim ve mühendis kadrosuyla, dünya kalitesinde ürünler sunmaktan gurur duyuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MAHMOOD COFFEE, GAZİANTEPSPOR’un en büyük destekçisi oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin