MAHMOOD COFFEE’den Türk Futboluna Büyük Destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllardır Türk futboluna ve spora verdiği destekle dikkatleri üzerine çeken Altunkaya Şirketler Grubu’nun markalarından olan Mahmood Coffee, 2020-2021 futbol sezonunda Gaziantep F.K, Hes Kablo Kayserispor, İttifak Holding Konyaspor ve Ankaragücü futbol takımlarına sırt forma sponsoru oldu.

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya:
“Markamızla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora destek vermeye devam edeceğiz. Altunkaya Şirketler Grubu olarak sporun birleştirici ve tamamlayıcı gücüne her zaman inancımız tamdır. En büyük temennimiz; takımlarımızın verimli bir sezon geçirmesidir. Sponsorluk anlaşmalarımızın, hem markamız hem de tüm takımlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Gücümüzün yettiği son noktaya kadar sporun ve sporcuların arkasındayız ” dedi.

MAHMOOD COFFEE;

Gaziantep merkezli ve Türkiye’nin en büyük ihracatçılarından biri olan Altunkaya Şirketler Grubu’nun en değerli markalarından biri olan Mahmood Coffee, dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden ürettiği ürünlerle yerli mühendis ve yerli üretim gücünü Türkiye’ye ve bütün dünyaya hizmet etmek için çalışıyor.
Mahmood Coffee, 30 yılı aşkın tecrübesiyle global ve inovatif bir marka olma yolunda ilerleyen bir aile şirketidir. Geniş ürün yelpazesiyle tüm kahve severlere hitap etmektedir. Türkiye’de sıklıkla tüketilen kahve çeşitlerini tüketicinin beğenisine sunan Mahmood Coffee; cappuccino ve kapsül kahve gibi yeni nesil kahve ürünlerini de geliştiren ve tüm dünyadaki müşterilerine ulaştıran uluslararası bir markadır. Kahve dışında; sıcak çikolata ve salep gibi alışkın olduğumuz geleneksel lezzetleri de en hijyenik şekilde üretmektedir. MAHMOOD COFFEE, YÜZDE YÜZ YERLİ SERMAYEDİR. Türkiye ekonomisi ve kalkınması için tam kapasite çalışmaktadır.

MAHMOOD COFFEE’den Türk Futboluna Büyük Destek

MAHMOOD COFFEE’den Türk Futboluna Büyük Destek

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MAHMOOD COFFEE’den Türk Futboluna Büyük Destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin