Mahsum Altunkaya DEİK yönetiminde

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mahsun-altunkayaGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohum ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya Ekonomi Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren ve 35 üyesi bulunan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu “DEİK” Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçildi.

Türkiye’nin yabancı ülkeler veya uluslararası topluluklarla olan ekonomik, ticari, sınai ve mali ilişkilerini izleyen, bu tür ilişkilerin kurulmasına ve geliştirilmesine yardımcı olan DEİK 2015 yılı genel kurulunu Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır ve Ekonomi Eski Bakanı ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin katılımları ile İstanbul’da gerçekleşti. Yapılan Genel Kurulda Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar Ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçildi. DEİK’in 2014 yılından bu yana uluslararası ilişkilerde önemli yol katettiğini ifade eden DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Mahsum Altunkaya 2015 yılı genel kurulunda yeniden aynı göreve seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek 2016 yılı itibarıyla daha yoğun bir çalışma temposu ile 2023 hedeflerinin tutturulabilmesine yönelik çalışmalara hız vereceklerini ifade ederek yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mahsum Altunkaya DEİK yönetiminde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin