MALATYALI ÜLKÜCÜLERDEN TÜRKMENLERE YARDIM

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

malatyalı-ulkuculerYaklaşık bir ay önce Selçuk Yılmaz öncülüğünde Malatya’da başlayan yardım kampanyası Gaziantep’te yaşayan Türkmenlere ulaştı.
Yardım kampanyasına destek veren Selçuk Yılmaz, Emine Mutlu Ulaş ,Şenay Çelik,Nilüfer Çam,Serdar Danacı,Eyüp İshakoglu ve Hüseyin Tursun yardımları Gaziantep’e getirerek sahiplerine dağıttı.
Malatya’dan Gaziantep’e gelen grup, Gaziantep MHP İl Başkanı A. Muhittin Taşdoğan’ı makamında ziyaret ederek MHP Kadın kolları başkanı Güler Dindar’ın da desteğiyle yardımları ihtiyaç sahibi Türkmenlere ulaştırmanın sevincini yaşadı.
Yardım Kampanyasının öncüsü Selçuk Yılmaz, “Malatya’da yaklaşık 1 ay önce bağımsız olarak Türkmen kardeşlerimiz için başlattığımız kampanyada topladığımız giyim ve gıda yardımlarını Gaziantep’te Türkmen kardeşlerimize dağıttık. Burada bizi karşılayan ve misafir eden MHP İl başkanı ve yönetimine, Türkav Başkanı Levent Kürüz’e, Kadın kolları başkanımıza ve ekibine, Ülkü Ocakları teşkilatımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Malatya’dan gelen yardımlar Türkmen ailelere bir nebzede olsa ilaç gibi geldi. Yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Malatyalı ekip, Türkmen ailelerin gözlerindeki mutluluğun ve sevincin kendilerini çok memnun ettiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MALATYALI ÜLKÜCÜLERDEN TÜRKMENLERE YARDIM

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin