GAMEP 1. YIL ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAMEP 1. YIL ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR..Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) 1. Kuruluş Yıl Dönümü  etkinliklerinde  üyeleriyle bir araya gelecek. Gaziantep’te faaliyet gösteren tüm medya çalışanlarını bir çatı altında toplamak ve sosyal -kültürel faaliyetler yürütmek amacıyla 7 Mayıs 2012 tarihinde kurulan GAMEP, 1’inci yaşında tüm üyelerini bir araya getirerek birlik beraberlik mesajı verecek.

Etkinlik 18 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Dülükbaba Ormanları içerisindeki Göl Kafe’de gerçekleştirilecek.Yaklaşık 1 yıl önce kuruluş aşamasını tamamlayarak faaliyetlerine başlayan GAMEP geçen süreç içerisinde yaklaşık 250 üye sayısına ulaşarak Türkiye’nin en büyük medya platform derneği olma başarısını gösterdi. Üyeleri arasında Gaziantep’te faaliyet gösteren 68 farklı medya kuruluşu bulunan GAMEP, 1 yıllık zaman dilimi içerisinde hayata geçirdiği önemli  projelerle birçok ilkede imzasını attı.Medya çalışanlarının çeşitli illere düzenlenecek olan kültürel yolculuklarla bulundukları ortamlardan bir nebzede de olsa uzaklaşarak farklı mekanlar tanımalarını hedefleyen GAMEP 1 yıl içerisinde iki farklı gezi organize etti. GAMEP üyelerinin katıldığı gezilerin ilki 2012 yılı Haziran ayı içerisinde Ş.Urfa’ya gerçekleştirildi.

Balıklı Göl, Harran Kümbet Evleri ve tarihi Harran Üniversitesi kalıntılarının ziyaret edildiği kültür yolculuğunda, medya çalışanları Hz.Eyyup Peygamber’in sabır makamında dua etme şansıda buldular.Üyelerine yönelik gezi programlarını 2013 yılı içerisinde de ihmal etmeyen GAMEP, Nisan ayı içerisinde 2 gün süren KAPADOKYA gezisi düzenledi. Dünyanın en ilginç yeryüzü oluşumlarının yer aldığı “Hayaller Ülkesi” Kapadokya’da 2 gün  unutulmaz bir geziye çıkan Gaziantepli medya çalışanları 10 değişik uygarlığa ev sahipliği yapan bölgede Doğa Harikası Peribacalarını yakından görme fırsatı yakaladılar.Kültürel gezilerin yanı sıra Medya-Sanayici buluşmalarını sağlamak amacıyla 2012 yılı içerisinde “Marka Şehrin Markaları Ödül”  tarihi bir töreni  düzenleyen GAMEP, yapmış oldukları üretimlerle şehrin sosyo-ekonomik alanda gelişmesini sağlayan firmalara  ödül verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yanı sıra çok sayıda Milletvekili, Bürokrat, Sanayici ve Gazetecinin katıldığı töreninin sunuculuğunu ise Ece Erken üstlendi.Üyelerinin gösterdiği büyük teveccühle 1 yıl içerisinde birçok faaliyete imza atma başarısını gösteren GAMEP, 1. Kuruluş yıl dönümünde şimdi tüm üyeleriyle yine bir araya gelerek yeni projeler için görüş alış-verişinde bulunacak.18 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 17:00’de Dülükbaba Ormanları içerisinde yer alan Göl Kafe’de gerçekleştirilecek olan etkinlikte 1 gün önceden kurban kesileceğini aktaran GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu,”  1. yıl etkinliğimizde  Gaziantep Medya dünyasında uzun yıllardır yapılamayan ve özlemi duyulan pek çok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu tüm üyelerimizle birlikte  paylaşacağız”dedi.

GAMEP 1. YIL ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR..
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAMEP 1. YIL ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin