MARKA ŞEHRİN, MARKALI HIRSIZLARI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MARKA ŞEHRİN, MARKALI HIRSIZLARINarkoz Haber Gazetesi aracı Gaziantep’in Düztepe semtinde gasp edildi. Narkoz Gazetesine ait aracın camını kıran hırsızlar, gazeteye ait bir miktar para, telefonlar ve evrakların da içinde bulunduğu çantayı gasp etti.

Gaziantep’in Düztepe semtinde akşam saatlerinde Narkoz Haber Gazetesi’ne ait araç park edildiği yerde kimliği belirsiz kişiler tarafından arka camı kırılarak içindeki çanta gasp edildi.  Yapılan incelemede hırsıza ait bir iz bulunamazken olayla ilgili Düztepe Polis Karakoluna şikâyette bulunan Narkoz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mezine Sırakaya olayı gerçekleştirenlerin bir an önce bulunmasını ve Gaziantep’in gün geçtikçe büyüyen nüfusla birlikte tehlikeli bir hal almaya başladığını söyledi. Sırakaya; marka şehir artık marka hırsızları da bünyesinde barındırmaya başladı. Hırsızlığın kol gezdiği ve gasbın artık normal bir hal aldığı bazı semtler güvenlik açısından çok büyük bir tehlike arz ediyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki çok kısa bir zaman sonra Gaziantep’in bazı semtlerinde gezilemeyecek duruma gelinecek. Şehrin en işlek yerlerinde, olay olması imkânsız olan yerlerde mobese kameraları varken hırsızlık ve gasp olaylarının yoğun olabileceği yerlerde hiç bir tedbirin alınmamış olması çok ilginç. Hatta bu olaylar o kadar sık yaşanıyor olsa gerek, çalınan çantanın genelde içindeki değerli eşyalar çalındıktan sonra parka geri bırakıldığı bile söyleniyor. Kısaca şunu söylemek istiyorum, marka şehir yaratalım derken marka hırsızlar da iş başında. Unutmayalım ki Gaziantep’te yaşanan terör olayının üzerinden çok bir zaman geçmedi. Eğer yeterli önlemler alınmaz ve Gaziantep belirli semtlerden ibaret olmaya devam eder ve diğer semtler kontrol dışı kalırsa bu Gaziantep’i ciddi anlamda sıkıntıya sokar. Can ve Mal Güvenliğinin olmadığı yerler ne kadar marka olursa olsun, hiç bir anlam ifade etmez. Kaldı ki burada bu tür olayla çok sık olduğu söyleniyor ve hiçbir güvenlik tedbiri alınmıyor. İlginç olan bu!

Karakolda ifadesi alınan Sırakaya hırsızdan şikâyetçi oldu. Düztepe Karakolu’na 50 metre mesafe uzaklıkta yaşanan hırsızlık olayının ardından atılabileceği düşünülerek parkta aranan çanta bulunamadı.

Sırakaya, kendisini teselli etmeye çalışan dostlarına ve yardımcı olan polislere teşekkür ederek evinin yolunu tuttu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MARKA ŞEHRİN, MARKALI HIRSIZLARI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin