Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Gaziantep’ten Başlıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Gaziantep’ten BaşlıyorMarketing Anadolu Platformu, “Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri” ile Anadolu girişimcilerine markalaşma yolunu açıyor. Marketing Türkiye ve Marketing & Management Institute (MMI) işbirliğiyle hayata geçirilen “Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri”  işletmelerin markalaşarak Anadolu ekonomisini büyütmesi için profesyonel isimleri Gaziantep’te ağırlıyor. MAM Eğitimleri 28 Mart’ta NOVOTEL’de gerçekleştirilecek.

Anadolu sanayicisinin satışını artırırken markalaşma sürecini de başlatan  Marketing Anadolu Platformu, Marketing Anadolu dergisi tarafından oluşturuldu. Türkiye’den örneklerin yer aldığı ve yazarlarının pazarlama sektörünün profesyonelleri olduğu CEP PAZARLAMA DİZİSİ ile desteklenen eğitimler markalaşmanın yerelden başladığına inanıyor. Anadolu Girişimciliğinin markalaşma sürecinde ileri aşamalara taşınmasını hedefleyen eğitimlerde pazarlama disiplinin tüm bileşenleri tartışılıyor.

Pepsi&Co Türkiye sponsorluğunda Unilever, Şekerbank, NT ve  Localtime desteğiyle gerçekleştirilecek olan Marketing Anadolu Mektep Eğitimlerinin ilki 28 Mart tarihinde Gaziantep Novotel’de gerçekleşecek. 5 Anadolu şehrinde düzenlenecek  olan eğitimlerin Gaziantep sonrasında 18 Nisan’da Bursa, 7 Mayıs’ta İzmir, 30 Mayıs’ta Ankara ve 13 Haziran’da Erzurum’da gerçekleştirilecek.

Bir gün sürecek olan  eğitimlerde uzmanların ele alacağı konular ise şöyle:

  • Geleceğinizi şekillendirin ve markalaşın
  • Markalaşma sürecinde medya planlama ve kullanımı
  • Yerelde ve dijitalde marka olmak
  • Küresel marka nasıl yerelleşir?

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Gaziantep’ten Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin