MAZARS/ DENGE’NİN YENİ ORTAĞI GAZİANTEP

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MAZARS/ DENGE’NİN YENİ ORTAĞI GAZİANTEP

“35 yıllık tecrübe artık Gaziantep’te”

Merkezi Paris’te bulunan dünya çapında  69 ülkede ve 250’nin üzerinde ofiste, 13.000 profesyonelden oluşan kadrosu ile dünyanın en güçlü ve saygın denetim, danışmanlık ve müşavirlik kuruluşlarından biri olan Mazars Grubu’nun Türkiye Merkezi Gaziantep’te ofis açıtı.


Mazars/ Denge Tuğcan Otel’de düzenlenen kokteyle hizmete açıldı. Kokteyle Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Mazars/Denge Ofisi’nin kurucusu Leon Aslan COŞKUN,  Primer Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, GSMMMO Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Nabioğlu çok sayıda davetli ve Türkiye Mazars/Denge ortakları katıldı.

MAZARS/ DENGE’NİN YENİ ORTAĞI GAZİANTEPMerkezi Paris’te bulunan ve dünyanın en büyük denetim ve danışmanlık şirketleri arasında yer alan Mazars’ın Türkiye ofisi Mazars / Denge, Anadolu’daki atılımını sürdürüyor. Mazars / Denge; Denizli’de kurulan ortaklığın ardından Gaziantep’te de ortaklık kurdu.

Gaziantep’li tüm iş çevrelerini, kuruluşları, işadamı, sanayicileri ve medya mensuplarını Mazars/Denge Ortakları Gaziantep Ofisi açılışında hazır bulunurken Şirket Sorumlusu, Maliye Bakanlığı Eski Baş Hesap Uzmanı, Eski Vergi Başmüfettişi, Yeminli Mali Müşavir Mehmet KALKINOĞLU Gaziantep’te açılan ofisin hayırlı olmasını dileyerek bir konuşma yaptı.

Kalkınoğlu yaptığı konuşmada, “Mazars; Denetim, danışmanlık ve müşavirlik hususlarında dünya devleri kulvarında koşmakta, Avrupa’da ve Türkiye’de en büyük 5 denetim ve müşavirlik firması arasında yer almaktadır. Bu şu anlama gelmektedir:  Mazars/Denge olarak, Dünyadaki denetim, danışmanlık, muhasebe ve müşavirlik hizmetleri alanında ulaşılan en son, en gelişmiş bilgi ve teknolojileri takip etmekteyiz ve bunlar üzerine kafa yormaktayız. Mazars/Denge Gaziantep Ofisi olarak nezdimizde bu hizmet Gaziantep odaklı tüm bölgemizde sunulacaktır. Birincil amacımız yüksek kaliteli hizmet sunmaktır. Şirketimizin, Gaziantep Ofisi’nin açılışını kutlamak üzere düzenlediğimiz kokteyli onurlandırmanızı dileriz şeklinde konuştu.

MAZARS/ DENGE’NİN YENİ ORTAĞI GAZİANTEP“Türkiye’nin En İyi Vergi Şirketi”

Gaziantep’te Denge Gaziantep Yeminli Mali Müşavirlik ve Denetim A.Ş. ve Denge Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. olmak üzere 2 şirketten oluşan yeni Mazars / Denge ofisi Gaziantep’te 22 Ocak itibari ile resmi açılışını yaptı.Türkiye’deki merkez ofisi İstanbul’da bulunan ve International Tax Review Dergisi tarafından 2008 ve 2011 yıllarında “Türkiye’nin En İyi Vergi Şirketi” seçilen Mazars / Denge, 35 yıllık geçmişi ile sektörünün en köklü şirketlerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Mazars / Denge Gaziantep Ofisi; Yeminli Mali Müşavirlik ve Muhasebe hizmetlerinin yanı sıra Bağımsız ve Özel Amaçlı Denetim, İç Denetim ve Danışmanlık, KDV İadesi, Transfer Fiyatlandırması, Şirket Birleşmeleri, Kurumsal Finansman ve Yönetim Danışmanlığı hizmetlerini de sunacak.

2013 yılı başından itibaren Gaziantep’teki müşterilerine uluslararası standartlarda ve butik bir hizmet sunacaklarını belirten Mazars / Denge CEO’su İzel Levi Coşkun, yeni açılan ofis için şunları söyledi:

35 YILLIK TECRÜBE İLE HİZMETİNİZDEYİZ

“35 yılı aşkın tecrübe ve bilgimizi Türkiye’nin başlıca illerinde bulunan ortaklarımız vasıtası ile bu bölgelerde yer alan müşterilere ulaştırmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız, şirketimizin ana ilkeleri olan; bağımsızlık, etik, sosyal sorumluluk ve kaliteden ödün vermeden müşterilerimize sunduğumuz hizmetler yoluyla katma değer sağlamaktır. 1998 yılından bu yana da dünyanın en büyük denetim ve danışmanlık şirketleri arasında yer alan Mazars’ın üyesi olan Denge, 1977 yılında İstanbul’da kurulmuştur. 17’si Yeminli Mali Müşavir olan 31 ortağı, 300 kişiyi aşkın ekibi ve 600’ün üzerinde müşterisi ile İstanbul (2), Ankara, Bursa, Denizli, Gaziantep ve İzmir kentlerinde ofisi olan Mazars / Denge, Türkiye’nin en büyük 5 denetim firması arasında yer almaktadır. luslararası bir denetim şirketinin Gaziantep’te oluşturduğu ‘ilk ve tek’ ortaklık olan şirketimiz ile ülkemiz ve kentimiz için yararlı işler yapacağımıza inancım tamdır. Ortaklarımız Aslıhan Bilir, Mehmet Kalkınoğlu’na başarılar diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MAZARS/ DENGE’NİN YENİ ORTAĞI GAZİANTEP

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin