MAZICIOĞLU’ndan GÜNEŞ’e ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MAZICIOĞLU’ndan GÜNEŞ’e ziyaretAk Parti Gaziantep Milletvekili TBMM Bilim, Sanayii ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, KÜSGET Sanayi Sitesi Yönetimini ziyaret ederek esnafın sorunları ile ilgili, sunulan dosyayı inceledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KÜSGET Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Milletvekili Halil Mazıcıoğlu’nun Gaziantep’li bir vekil olarak TBMM’de komisyon Başkanlığına getirilmesinin esnaf olarak kendilerine gurur verdiğini söyledi.

KÜSGET sanayi sitesinin sorunlarıyla yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür eden Mustafa Kemal Güneş, ‘Sorunlarımız Belediye nezlinde çözüme kavuşacak. Ancak eski garajlar bölgesinden taşınacak olan esnafımız için yapılan Şahinbey Sanayi Sitesi’nin ödemeleri konusunda kooperatifin sıkıntıları var. Bu konuda ilçe Belediye Başkanı ile konuşarak mantıklı ve kanuna uygun bir dizi reformlar yapılması için sizlerden destek bekliyoruz’ dedi.

TBMM Bilim, Sanayii ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise, esnafın yararına olacak tüm çalışmaların altına imza atmak için Meclis’te olduklarını ifade ederek, sanayi esnafına desteklerinin her zaman olduğu gibi artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

MAZICIOĞLU’ndan GÜNEŞ’e ziyaret

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MAZICIOĞLU’ndan GÜNEŞ’e ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin