MB Holding Yavuzeli’ni yeşillendirmeye devam ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde ikincisi düzenlenen ve bu çerçevede 3 bin 500 adet fidanın toprakla buluştuğu organizasyona; doğa dostu çalışmalarıyla ön plana çıkan MB Holding de destek verdi.

Çevkor öncülüğünde, yer teminini Yavuzeli Belediyesi’nin üstlendiği ağaç dikimi organizasyonuna, Yavuzeli Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu, Çevkor Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, Sponsor Firma Yöneticileri, Daire Müdürleri, Meclis Üyeleri ve Basın Mensupları katılım gösterdi.

Törende konuşma yapan Yavuzeli Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu “Çevkor öncülüğünde ikinci defa ağaç dikimi yapıyoruz bu nedenle Çevkor’a, sponsor firmalara ve emeği geçen herkese özveri ile çalışan personelime teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ağaç dikimi sonrası Çevkor tarafından MB Holding’e plaket takdimi yapıldı. Çevkor Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe tarafından verilen plaketi MB Holding adına Basın ve Halkla İlişkiler Yönetmeni aldı. Toros sediri fidanlarının dikildiği etkinlikte, Basın ve Halka İlişkiler Yönetmeni Emel Çulcu; “MB Holding olarak biliyoruz ki bugün burada diktiğimiz her fidan, gelecek nesillere bırakabileceğimiz bir mirastır.  Gelecek nesillerimize daha temiz ve yeşil çevre bırakmak ve bugünün çocuklarına doğa sevgisini aşılamak şirketlerimizin misyonları arasında yer almaktadır. Bu konuda Çevkor’a da böyle bir etkinliğe vesile oldukları için teşekkür ediyoruz” dedi.

MB Holding Yavuzeli'ni yeşillendirmeye devam ediyor

Tören fidan katkısında bulunan firmalara plaket verildikten sonra fotoğraf çekimleriyle son buldu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MB Holding Yavuzeli’ni yeşillendirmeye devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin