MEDENİYET YOLCULUĞU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEDENİYET YOLCULUĞUGaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce gençliğin tarih bilincini artırarak milli birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde öğrenim gören 92 lise ve dengi okul öğrencisine yönelik, “Medeniyetler Yolculuğu” isimli proje kapsamında günübirlik gezi düzenlendi.


Gaziantep Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, gençliğin tarih bilincini artırarak milli birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirip gençlerin geleceğe sağlam adımlarla yürümeleri, Polis-gençlik kaynaşmasına katkı sağlanması amacıyla merkez Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde öğrenim gören 92 lise ve dengi okul öğrencisine yönelik, “Medeniyetler Yolculuğu” isimli proje kapsamında günübirlik gezi düzenlendi.
Medeniyetler Yolculuğu isimli proje kapsamında, 12.04.2013 günü saat 07:45’de İl Emniyet Müdürlüğü B Blok (Eski Hizmet Binası) önünden hareketle başlayan gezi kapsamında, Şanlıurfa ilinde bulunan, Balıklı Göl, Hz. İbrahim Peygamberin Makamı, Hz. Eyüp Peygamberin Sabır Makamı, Dünyanın İlk İslam Üniversitesi (Eski Harran Üniversitesi), Göbekli Tepe, Atatürk Barajı vb. tarihi ve turistik yerler gezilerek aynı günün akşam saat 21:00 sıralarında il merkezine geri dönüldü.
Medeniyetler yolculuğu isimli geziye katılan öğrencilerin gezi ile ilgili yapmış oldukları değerlendirmeler son derece olumlu olurken, Öğrenciler gezi programının verimli geçtiğini, gezip görme imkânı bulamadıkları yerleri bu sayede gezme imkânı bulduklarını, gezinin samimi bir ortamda geçtiğini, görevli polislerin kendileriyle yakından ilgilendiklerini belirterek, projenin hazırlanmasında emeği geçen başta İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN olmak üzere herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
“Medeniyetler Yolculuğu” isimli proje ile ilgili açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN, daha öncede bu kapsamda düzenlediğimiz gezilerimiz oldu. İlerleyen zamanlarda da böyle projelerimiz olacak. Öğrencilerimiz tarihle, sanatla ve ülkemizin görülecek güzellikleriyle buluşmaktadır. Düzenlenen gezi programı ile bizlerde öğrencilerimizde tarih sevgisi yanında milli birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirerek, polis gençlik kaynaşmasını sağlayarak bütünlüğümüz aleyhine faaliyet gösteren oluşumların yapmış oldukları faaliyetleri etkisiz hale getirilmesini hedeflemekteyiz dedi.

MEDENİYET YOLCULUĞU
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MEDENİYET YOLCULUĞU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin