Medical Park Gaziantep’in Anneler Günü Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocukları söz konusu olduğunda hiç bir fedakarlıktan çekinmeyen, onların mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden annelerimiz ailenin temel direği, güçlü yarınların kurucularıdır.

Yılın en güzel ve en özel günlerinden biri olan Anneler Günü ne yazık ki bu yıl Korona virüs gölgesinde geçiyor.

Bir çok vatandaşımız hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı ve sosyal izolasyon nedeni ile Anneler Günü ziyaretini gerçekleştiremeyecektir. Medical Park Gaziantep Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları tarafından Anneler Günü ile ilgili olarak, hayatımıza anlam katan tüm annelerin ve anne adayları için bir kutlama mesaj yayımlandı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Hatice Ender Soydinç

‘’Bebeklerini kucağına almak için gün sayan annelerimizin doğum gibi onların en özel anlarına Medical Park Gaziantep Hastanesi Kadın Doğum Kliniği olarak, sağlık personellerimiz ve çalışanlarımızla birçok kez tanık oluyoruz. Misafirlerimizin en mutlu günlerine şahit olmak ve annelik duygusunu onlarla birlikte hissedebilmek muhteşem bir duygu… Çocuklarını sağlıklı ve güçlü nesiller olarak yetiştirebilmek adına her türlü fedakarlığı ve çabayı gösteren, tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın Anneler Günü’nü kutlarım.’’ diye konuştu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Sedat Baylar

‘’Sonsuzluğa uğurladığımız kahraman Türk evlatlarının bizlere birer emaneti olan şehit anneleri başta olmak üzere, karşılıksız sevginin ve güvenin ilk kaynağı, çocukları için hiçbir görevden kaçınmayan tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutlarım.’’ifadesinde bulundu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ali Özcan

‘’Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü dünyaya getiren Zübeyde Hanım başta olmak üzere sevgi ve sabırları ile dünyayı değiştirebilen tüm annelerin Anneler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.’’dedi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ebru Ersoy

‘’Bebeklerini dokuz ay karnında, büyüyene kadar kucağında ve tüm hayatı boyunca ise onları kalbinde taşıyan tüm annelerimizin bir gün değil, her gün değerlerini bilerek onlara örnek nesiller olmak dileğiyle, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum’’ ifadesine yer verdi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sezen Buko

‘’Anne olmak için her türlü çabayı ve özveriyi gösteren, bu mücadelede sevgi ve tecrübelerimizle ellerini hiç bırakmadığımız, kocaman yürekleri ile tüm dünyayı sevgileriyle kuşatan annelerimizin anneler gününü kutluyoruz.’’ diye açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Medical Park Gaziantep’in Anneler Günü Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin