MEDİCAL PARK GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEDİCAL PARK GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTUGaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında GAP Görme Engelliler ilköğretim Okulu Öğrencileri de bir anma programı düzenledi.

GAP Görme Engelliler İlköğretim Okulu salonunda düzenlenen etkinliğe Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katılırken, Medical Park Gaziantep Hastanesi yöneticileri de anma programına misafir olarak katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve kahramanlık destanını anlatan şiirler okundu. Program duygulu anlar yaşatırken, görme engelli öğrenciler bir de mini konser verdi.

Okul Müdürü Cengiz Temiz’i makamında ziyaret eden Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel müdürü Dr. Sadreddin Haksal ve beraberindeki heyet, görme engelliler okulu ve öğrencileri hakkında bilgi aldılar. Ziyarete katılan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Uslu ve Kulak Burun Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tuncay Özdemir ise anma etkinliği öncesinde sağlık problemi olan öğrencileri muayene etti.

Medical Park Görme Engelliler Okuluna Kardeş Olacak!

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sadreddin Haksal, Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Görme Engelliler Okuluna bir ziyaret düzenlediklerini, 25 Aralık Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa da misafir olarak katıldıklarını belirterek bu özel günü daha bir anlamlı şekilde kutlamanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Genel Müdür Haksal, Hastane olarak önümüzdeki günlerde bir protokol imzalamak suretiyle Görme Engelliler Okulunu kardeş okul yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Okul Müdürü Cengiz Temiz ise, Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sadreddin Haksal ve beraberindekilere teşekkür ederek, böyle anlamlı bir günde gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MEDİCAL PARK GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin