Medical Park hastaları bilgilendirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medical Park Gaziantep Hastanesi , Romatoloji Bölümü Doç. Dr. Bünyamin Kısacık romatizma hastalıkları konulu Romatoid Artrit hasta okulunda hastaları bilgilendirdi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi, Romatoloji  Bölümü Doç Dr. Bünyamin Kısacık Romatoid  Artrit hasta okulundaromatizmal hastaların el bileği ve el parmaklarında ağrı, şişlik, sabah ellerini kullanamama (sabah tutukluğu), ellerde şekil bozukluğu görüldüğünü ve eller dışında ayak bilekleri, dirsek, omuz ve dizler de sıklıkla hastalıktan etkilendiğinden bahsetti. Hastalığın tanısında hastanın şikâyetleri dışında fizik muayene bulguları, kan testleri ve eklem grafilerinden yararlanılır.  Erken tanının son derece öneminden bahseden Doç.Dr. Bünyamin Kısacık erken tanı konup tedavi başlanırsa şekil bozukluğu ve fonksiyon kaybı gelişme riski azalabileceğine dikkat çekti.

Medical Park Gaziantep Hastanesinde gerçekleşen hasta bilgilendirme toplantısı oldukça yoğun ilgi gördü. Romatizma hastalarının ilgiyle dinlediği toplantı karşılıklı soru ve cevaplar eşliğinde devam etti.

Medical Park hastaları bilgilendirdi
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Medical Park hastaları bilgilendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin