MEHMET GÜNDEM SUNDER’E KONUK OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEHMET GÜNDEM SUNDER’E KONUK OLDUKısa adı Sunder olan Sunguroğlu Lisesi Mezunları Derneği Aralık ayı konuğu olarak Gazeteci Yazar Mehmet Gündem’i davet etti. Sunder üyelerinin büyük bir ilgiyle izlediği söyleşide Gündem ünlü iş adamı İshak Alaton’un başarı öyküsünü anlattı.

Geleneksel olarak her ay ünlü bir konuğu ağırlayan Sunder bu ay da basın dünyasının önde gelen isimlerinden birisi olan Gazeteci Yazar Mehmet Gündem’i konuk etti. Gündem yaptığı çalışmalar hakkında Sunderlilere bilgiler verirken iş dünyasının duayenlerinden birisi olan İshak Alaton’un başarı öyküsünü anlattı. Sunder Kultür Lokali Horizon Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye Sunder üyelerinin tamama yakını katıldı. Gündem söyleşisinde “Lüzumsuz Adam- İshak Alaton” adlı kitapta yer alan başarılı iş adamı İshak Alaton’un yaşamından kesitler sundu. Başarıya giden yolda izlediği metotlar hakkında da bilgi veren Gündem genç iş adamlarına örnek iş adamının örnek hayatını da anlattı. Alaton’un askerlik döneminde bile kendisini yetiştirdiğini ve yeni bir dil öğrenerek kendini geliştirme sürecini devam ettirdiğini ifade eden Gündem “Alaton başarısızlık söz konusu olduğunda mazeret üretmiyor, yapamadım diyor. Mutlaka başarmaya odaklanmıyor. Yapamadığı bir şeyi yıpranmadan bırakıp o enerjisini başka bir işe aktarıyor. Askerlik sürecinde yeni bir lisan öğrenerek askerliğini tamamlıyor. Bu dikkat edilmesi gereken bir özellik. Çünkü günümüzde bir çok iş adamı bende dahil olmak üzere askerde geçen günleri bir kayıp olarak görürüz. Ama Alaton kişisel gelişimini askerde de sürdürüyor. Evine bilgisayar ve diğer iş alanlarında kullanılabilen teknik cihazlar almıyor bu yüzden her gün yeni bir heyecan ve merakla sabah saat 7.30’da şirketine gidiyor. Başarı kelimesini sevmiyor. Sıradan buluyor ama başarısızlıklarını konuşuyor ve anlatıyor. Bunun eğitici oldugunu söylüyor” dedi. Ayrıca kurumsal şirketlerde kendini lüzumsuz yapabilmenin, vazgeçilebilir yapabilmenin öneminden bahseden GÜNDEM “Mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla doludur. Bulunduğunuz kurumda insan yetiştirin. Her işe siz koşamazsınız. Bulunduğunuz yerde siz aradan çekildiğinizde sistem işliyorsa kendinizi lüzumsuz yapabilmişsiniz demektir. Bankalar en güzel örnektir. ” dedi. Büyük bir keyifle dinlenen söyleşinin ardından Sunderliler merak ettikleri soruları ünlü Gazeteci Yazar Mehmet Gündem’e sorarak başarı yolunda ilerlemenin sırları hakkında bilgi aldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MEHMET GÜNDEM SUNDER’E KONUK OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin