MEHMET HAZ ŞAHİNBEY ADAY ADAYI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEHMET HAZ ŞAHİNBEY ADAY ADAYIAK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Mehmet Haz, AK Parti’den Şahinbey Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını Şahinbey AK Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

AK Parti Şahinbey İlçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla, Ak Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Haz, Şahinbey Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Mehmet Haz, “Şahinbey Belediyesi Başkanlığı aday adaylığı için ilçe binamızda bulunmaktayım. 2004 ve 2009 yılları arası Şahinbey Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev almış bulunmaktaydım. Bu süre zarfında Şahinbey’de gerek kentsel dönüşüm Şahinbey Parkı, Yeşil vadi Parkı, Akkent projeleri ve Şahinbey’de Ak Parti belediyelerin yapmış olduğu birçok projelerin altında imzam bulunmaktadır. Bugün de Şahinbey Belediye Başkanlığı aday adaylığına müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bizde de müracaat yapılırken geçmiş belediye veya şuan ki belediye sorumlularının başarısız olduğundan değil. Mevcut Belediye Başkanın yapmış olduğu hizmetlerin üzerine daha çok hizmetler koymak için biz bu yarışa dahil olduk” dedi.

Yaptığı konuşmaların ardından Şahinbey Belediyesi Başkanlığı aday adayı Mehmet Haz, tebrikleri kabul etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MEHMET HAZ ŞAHİNBEY ADAY ADAYI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin