MERİNOS, 40 MİLYON DOLARLIK SANAYİ YATIRIMI YAPACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MERİNOS, 40 MİLYON DOLARLIK SANAYİ YATIRIMI YAPACAKDünya’nın en büyük halı üreticisi Merinos sosyal sorumluluk projelerini aralıksız sürdürüyor. Okul, yurt, sağlık ocağı, taziye evi ve cami gibi birçok projeye imza atan Merinos Adıyaman ili Besni ilçesinde yeni yaptırdığı Kız öğrenci yurdunu ve taziye evini hizmete açıtı.

Adıyaman Besni ilçesine okul, kız ve erkek öğrenci yurdu, sağlık ocağı, taziye evi ve cami yaptıran Erdemoğlu Ailesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında iki yeni yatırımı daha hizmete açtı. Besni’ye çevre köylerden ve illerden gelen kız çocuklarının barınmaları için ihtiyaç duyulan Gülsüm Erman Kız öğrenci yurdu ile Ali Erdemoğlu Taziye evinin açılışı törenle yapıldı. Gülsüm Erdemoğlu Kız Öğrenci Yurdu ve Ali Erdemoğlu Taziye Evinin açılışına Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Besni Kaymakamı  Gürkan Demirkale Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Gülsüm Erdemoğlu Kız Öğrenci Yurdunun açılışında bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu sosyal sorumluluk bilinci ile Türkiye’nin ihtiyacı olan eğitim, sağlık, barınma ve ibadet gibi alanlarda imkânlar ölçüsünde katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. İbrahim Erdemoğlu “ Aile olarak ülkemizin ihtiyacı olan her alanda sosyal sorumluluk bilinci ile okullar, yurtlar, sağlık ocakları, taziye evleri yapmaya devam ediyoruz. Deprem felaketini yaşayan Van’a iki okul birden yapımına başlayacağız. Gaziantep’te yeni bir okul daha yapacağız. Adıyaman Besni İlçemizde ise daha önce okullar, kız ve erkek öğrenci yurdu, sağlık ocağı, taziye evi, cami gibi birçok sosyal tesis yapmıştık. Bu günde ablamızın adına yaptırdığımız 480 yatak kapasiteli  Gülsüm Erman Kız öğrenci yurdunun ve Ali Erdemoğlu Taziye evinin açılışını yapıyoruz. Gülsüm Erman Kız öğrenci yurdunun yapımına bir yıl önce başladık ve öğrenim yılına yetiştirdik. Yurtta 480 öğlecimiz barınabilecektir. Ali Erdemoğlu  Taziye evi ise halkımızın o bölgedeki ihtiyacına cevap verecektir. Ayrıca Besni ilçemize önümüzdeki yıl 40 milyon dolarlık bir yatırama başlayacağız ve Besni’nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağız. Bu yatırım örnek teşkil edecek ve arkasından birçok işadamının yatırım için geleceğini düşünüyoruz” dedi.

Gülsüm Erdemoğlu Kız Öğrenci Yurdunun açılışında bir konuşma yapan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Erdemoğlu ailesine teşekkür ederek yatırımların devamını istedi.

Erdemoğlu Ailesi daha önce Gaziantep ve Adıyaman Besni ilçesinde ilköğretim okulları, lise, sağlık ocağı, taziye evi, cami ve yurt yaptırmıştı. Van’da iki okulun ve Gaziantep’te bir okulun yapımına yakında başlıyor. Ayrıca Türkiye’de bir ilk olarak kendi çalışanları için konut projesini hayata geçirmiş ve beş yüz çalışanı ev sahibi yapmıştı. Çalışanlara ev projesi halen devam ediyor. Öte yandan Adıyaman Besni İlçesi için Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi kompleksinin önümüzdeki günlerde temelinin atılarak yapımına başlanacağı ve bölgedeki en büyük kampus olacağı bildirildi. Mehmet Erdemoğlu kampusunun Türkiye’de örnek olacağını ve tüm sosyal donatıların bulunacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MERİNOS, 40 MİLYON DOLARLIK SANAYİ YATIRIMI YAPACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin