MERİNOS İKİNCİ OKULUN YAPIMINA BAŞLIYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MERİNOS İKİNCİ OKULUN YAPIMINA BAŞLIYOR!“Eğitim Ülkemizin geleceğidir”

Geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan ve  Merinos tarafından yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesi için Van’da yer tespit incelemeleri yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Vanlılara birde İlköğretim sözü verdi.

Dünyanın en büyük halı üreticisi Merinos Van depreminin ardından Van merkezde bir Endüstri Meslek Lisesi yapmak için protokol yapmıştı. Van’daki okulun yapımı için incelemelerde bulunan Erdemoğlu Holdinğ yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu Van’da  okul ihtiyacının devam ettiğine dikkat çekerek bir de  İlköğretim okulunun yapımı için start verdi. Merinos tarafından yaptırılacak  Endüstri Meslek Lisesi ve İlköğretim Okulunun toplam maliyetinin 8 milyon lira olacağı bildirildi.

Erdemoğlu  Holding Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu, Van merkezde bir Endüstri Meslek Lisesi yapımı için depremin hemen arkasından start vermişti. Van’da yapımına başlanan Mehmet Erdemoğlu Endüstri Meslek Lisesinin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Van’a gelen Erdemoğlu ikinci bir okulun yapımı için söz verdi. Van valisi Münir Karaloğlu ile Endüstri Meslek lisesi inşaat alanında incelemelerde bulunan İbrahim Erdemoğlu kentin öncelikle eğitim konusunda ihtiyacının giderilmesi gerektiğine dikkat çekerek ayrıca 24 derslikli bir İlköğretim okulu yapmak için de talimat verdi. Erdemoğlu” Van depreminin ilk günlerinde bir lise yapımı için talimat vermiştim. Van merkezde bir Endüstri Meslek lisesine acil ihtiyaç olduğunun belirtilmesi üzerine okul yapımına başladık. Bu gün okul inşaatının yapımı ile ilgili olarak geldiğim Van’da özellikle okul konusunda sıkıntıların devam ettiğini gözlemledim. Endüstri Meslek Lisesinin yanı sıra birde 24 derslikle İlköğretim okulunun yapılması için talimat verdim. Erdemoğlu ailesi için eğitim önceliklidir. Eğitim Ülkemizin geleceğidir. Devletimiz Van’daki vatandaşlarımızın bir çok ihtiyaçlarına yetişmek için  çaba harcamaktadır. Hayırsever vatandaşlarımızın ve devletimizin yapımına başladığı bir çok okulun yapımı da devam ediyor. Ancak yeterli olmayacağı düşüncesiyle yeni bir okul daha yaptırma kararı aldık. Ülkemizde eğitim konusunda ki eksikliklerin giderilmesi için Merinos olarak imkânlar ölçüsünde her türlü yatırımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Van Valisi Münir Karaloğlu Merinos eğitim konusundaki hassasiyetini biliyoruz. Deprem sırasında Merinos’un Van ilimize katkıları büyüktür. Van’a okul yaptırmak için ilk olarak bizleri arayan ve söz veren Merinos firmasıdır. Bu gündü ikinci bir okul yapımı için talimat verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul sahasındaki incelemelerden sonra Van Valisi Münir Karaloğlu, Erdemoğlu Holdinğ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu   Merinos Van Showroom açılışına katıldılar. Van merkezde beş katlı iki bin metrekarelik mağaza açılışını Van Valisi Münir Karaloğlu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MERİNOS İKİNCİ OKULUN YAPIMINA BAŞLIYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin