MERİNOS MARDİN KIZILTEPE SHOWROOM’U AÇILDI..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MERİNOS MARDİN KIZILTEPE SHOWROOM’U AÇILDI..Dünyanın en büyük halı üreticisi ve Türkiye’nin ilk üç mobilya üreticisi olan Merinos Showroom ağını genişletiyor. Merinos son olarak Mardin Kızıltepe Barış Showroom’unu hizmete açtı.

Mardi Kızıltepe’de yapılan açılışa, Merinos Yönetim Kurulu üyeleri Ali Erdemoğlu, Mahmut Erdemoğlu, yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mardin Kızıltepe ilçesinde bölgenin en büyük mağazalarından birisini açan Merinos Showroomlarına bir yenisini daha ekledi. Kızıltepe’nin merkezinde 2800 metrekarelik Merinos Sshowroom yapılan muhteşem törenle açıldı. Açılışta konuşma yapan Mahmut Erdemoğlu “Merinos’u farklı bir noktaya taşımak adına yeni bir uygulamaya gidiyoruz. Merinos halı, battaniye, ev tekstili yatak ve bazalardan oluşan ‘Corner’ mağazalar oluşturuyoruz. Şuana kadar 300 mağaza oluşturduk. Yılsonuna kadar bu rakamı bin 500’e çıkaracağız. Bu mağazalar her şehrin elit, güzel caddelerinde olacak. Bunlar tüketicilerin sıhhatli bir şekilde görebileceği modern teşhir imkânı olan mağazalar olacak. Merinos için üç çeşit mağaza tipi oluşturacağız. Biri, 300 metrekare genişlikte bu cornerler. Diğeri bin 500 metrekarelik alanlara kurulacak kanepe, oturma gruplarının da dahil olduğu ürünlerin satıldığı ‘Showroomlar’. Sonuncusu ise 3 bin metrekarelik alanlarda kurulu olan ‘Elegance’lar. Eleganceler Merinos’un tüm ürünlerinin teşhir edildiği mağazalar konsepti olacak. Yılsonuna kadar bin 500 corner, 500 showroom, 250 de Elegance açacağız. Bu günde Güneydoğu Anadolu’nun en önemli merkezlerinden birisi olan Kızıltepe’de Showroom’u açıyoruz” dedi.

Erdemoğlu Holding olarak 2012 yılında 65 milyon dolarlık gibi bir yatırım planlandıklarını ifade eden Mahmut Erdemoğlu “ Şu anda parça halı üretiminde dünya birincisiyiz. Türkiye’nin dört bir yanındaki tesislerimizde, yurt dışındaki tesislerimizde üretilen halılar tüm dünyada kendi markasıyla satılmaktadır. Merinos üretimde birinci olması yanında kendi ismi ile dünyada bilinen bir marka durumuna gelmiştir. Merinos halı sektöründe Turguality sertifikasını alan ilk ve tek halı markasıdır. 2004 yılında mobilya sektörüne de yatırım yapan Merinos, her geçen gün büyüyen yapısı ve artan marka değeri ile tüketicilerine hizmet vermektedir. Amerika’daki Wal Mart ve İKEA mağazaları başta olmak üzere dünyanın 65 ülkesinde ürünlerimiz satılmaktadır “ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MERİNOS MARDİN KIZILTEPE SHOWROOM’U AÇILDI..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin