MERİNOSSPOR KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Bayan Voleybol 3.liginde mücadele eden ve alt yapı takımlarıyla da adından söz ettiren Merinos spor küçük kızlar voleybol takımı gurup maçlarının tamamını kazanarak İzmir’de yapılacak olan Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı.

Adıyaman’da yapılan küçük kızlar Türkiye gurup maçlarında tüm maçlarını kazanan Merinos Küçük Kızlar Voleybol takımı Adıyaman ve Malatya’yı 3-0 yenerken Final maçında da Elazığ Polis Gücünü 3-2 yenerek gurup lideri oldu. Merinos spor Küçük Kızlar Voleybol takımı 17-24 Haziran’da İzmir’de yapılacak olan Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti. Kurulduğu günden beri her sezon alt yapılarda en az bir kategoride Türkiye finallerine gitme başarısı gösteren Merinos spor alt yapıya verdiği önemin meyvelerini topluyor. Türkiye finallerinde başarılı olacaklarına inandıklarını ifade eden Merinos spor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yavuz “Kurulduğumuz günden beri alt yapıya çok önem vermekteyiz. A Takımızdaki sporcularımızın tamamına yakın bölümü alt yapıdan yetişmiştir. Bundan sonrada alt yapıya önem vermeye devam edeceğiz. Küçük kızlarımızın başarısı bizim için gurur kaynağıdır. İzmir’den başarı ile döneceklerinden eminim” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MERİNOSSPOR KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin