MERİNOSSPOR MAVİ MELEKLERİ ÖNEMLİ BİR ENGELİ DAHA AŞTI..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MERİNOSSPOR MAVİ MELEKLERİ ÖNEMLİ BİR ENGELİ DAHA AŞTI..Türkiye Bayanlar Voleybol  3.ligi D gurubunda mücadele eden Merinos spor bayan voleybol takımı en yakın takipçisi olan Elazığ DSİ Sporu yenerek önemli bir engeli daha aşmış oldu.

Merinos Spor Bayan voleybol takımı en yakın takipçisi olan Elazığ DSİ Sporu Kamil Ocak kapalı spor salonunda yapılan karşılaşmada 3-0 yenmeyi başardı. 25-16, 27-25 ve 25-12’lik skorla maçı 3-0 alan Merinos spor bayan voleybol takımı, en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Lig başından beri oynadığı on iki maçın on birini kazanan Merinos spor Mavi Melekleri şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Bundan sonraki maçlarda da puan kaybetmeden liği tamamlamayı düşündüklerini ifade eden kulüp başkanı Abdurrahman Yavuz “ Bizi ikinci sırda takip eden Elazığ DSİ Sporui kendi sahamızda net bir skorla yendik. Ligdeki en önemli maçlardan birisi olan bu maçı kazanarak şampiyonluk yolundaki en büyük engellerden birisini daha aşmış olduk. Tek bir maç kaybı ile bugüne geldik. Bundan sonra puan vermeden ligi tamamlamak istiyoruz. Sporcularıma güveniyorum, Merinos spor gurubundaki en iyi takım olduğunu ispatlamıştır. Sporcularımı kutluyorum” dedi.

Merinos Spor antrenörü Ali Bağcı, şampiyonluk hedefinden şaşmadan önemli başarılara imza atarak yollarına devam ettiklerini belirterek sporcularını kutladı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MERİNOSSPOR MAVİ MELEKLERİ ÖNEMLİ BİR ENGELİ DAHA AŞTI..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin