“MEYVE VEREN AĞAÇ OLACAĞIZ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"MEYVE VEREN AĞAÇ OLACAĞIZ" “Müslümanım, Türküm, Atatürkçüyüm

MHP Şehitkâmil Belediyesi Meclis üyesi adayı Mezine Sırakaya; “Müslümanım, Türküm ve Atatürkçüyüm diyerek, din ve devlet işlerinin neden birbirinden bağımsız olması gerektiğinin gelinen noktada çok daha iyi anlaşıldığını söyledi.

Uzun yıllar Gazetecilik yaptıktan sonra Milliyetçi Hareket Partisinden siyasete atılan Mezine Sırakaya, medyadaki başarısını siyasette de devam ettirmek istiyor.

“MEYVE VEREN AĞAÇ OLACAĞIZ”

Türkiye’nin gelmiş olduğu noktada siyasetin önemine vurgu yapan MHP Şehitkâmil Belediye Meclis üyesi adayı Sırakaya, Şehitkamil’in isminin çok büyük olduğunu ancak ismine yakışır bir yönetim anlayışıyla yönetilmediğini vurguladı. Basın sektörü içerisinde olması nedeniyle belediyelerin yapmış olduğu faaliyetleri ve vatandaşların mağduriyetini çok daha iyi analiz ettiğini söyleyen Sırakaya sözlerine şöyle devam etti: “Yapılan bazı çalışmaları inkar etmemek gerekir. Ancak yapılan bu çalışmaların Şehitkamil için yeterli olmadığını hepimiz yaşayarak görüyoruz. Kısa vadeli planlar dahilinde yapılan bu çalışmalar sürekli büyüyen Şehitkamil için bir anlam ifade etmiyor. Alt yapı sorunundan tutunda, trafik sorununa ve çevre kirliliğine kadar keşmekeş olmuş bir şehirde yaşamaya mahkum ediliyoruz. Gaziantep’in güzelim parkları, yeşil alanları AVM ve kafeteryalarla yok ediliyor. Belediyeler sosyal belediyecilik anlayışından uzak, emlakçı zihniyeti ile çalışmaya devam ediyor. Benim en büyük hayalim her evin önünde en az 3-4 adet meyve ağacı olmasıdır. Vatandaşlarımız bizlere görev verirse biz meyve veren ağaç olup Şehitkamil için elimizden gelen her türlü gayreti Allahın izniyle göstereceğiz.

"MEYVE VEREN AĞAÇ OLACAĞIZ"“TÜRK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Belediye Meclisinin vatandaş odaklı ve daha çok halka hizmet için çalışması gerektiğine inanıyorum. Ben elhamdülillah müslümanım, Türküm ve Atatürkçüyüm. Vatanımı, milletimi, devletimi herkesi çok seviyorum. Türkiye Cumhuriyeti Bayrağı altında 77 millet yaşıyor.  Bugün Almanya ve Fransa’da çok sayıda millet yaşıyor ancak hiçbiri ben Alman veya Fransız vatandaşıyım demekten utanmıyor. Türkiye’de yaşayanlar neden ‘Türküm’ demekten utanıyor. Türküm demeyi artık suç haline getirdiler. Bundan çok rahatsızlık duyuyorum ve MHP’nin bu ülkede sigorta görevi gördüğünü düşünüyorum. Hizmet için, çocuklarımızın geleceği için, yaşanabilir bir Şehitkamil için Milliyetçi Hareket Partisi saflarında hizmete devam diyorum.

“KADINLAR SİYASETTEN ÇOK UZAK”

Kadınlar siyasetten çok uzak kalmışlar yada bırakılmaya zorlanmışlar. Belediye meclisleri ve belediye başkan adaylıklarında kadınların çok az olduğunu hepimiz görüyoruz. Kadınların siyasette, sosyal yaşamda daha çok bulunmaları gerektiğine inanıyorum. Siyaset korkulacak bir şey değil, kadınlar korkmadan siyasete girmeliler. Siyasetin sadece erkek işi olmadığı artık kavranmalı ve kadınların da siyaset yolunda önleri açılmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“MEYVE VEREN AĞAÇ OLACAĞIZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin