MHP’Lİ KADINLAR KOLLARI SIVADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’Lİ KADINLAR KOLLARI SIVADIYaklaşan yerel ve genel seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Kadın Kolları yeni oluşumu ile çalışmalara başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Kadın Kolları yeni oluşumu ile çalışmalarına start verdi. Oluşturulan yeni yönetim kurulunda başkanlık görevine getirilen Gökçe Özdemir Kahraman yeni yönetim kurulunun farklı meslek gruplarından, toplumun yarasını ve bu yaraların çözümünü bilen birbirinden kıymetli ülküdaşlardan oluştuğunu söyledi.

MHP İl Binasında düzenlenen basın açıklamasında Kahraman; “Bizler ülkücü hareketi Türk milletinin varlığını yüceltmek ve ebediyen devam ettirmek olarak tanımlıyoruz. Her zaman bağımsızlığı için tüm varlığıyla mücadele eden, değerlerinden hiçbir şart altında vazgeçmeyen, ülkesine gönülden bağlı bir milletin çocukları olmanın onurunu yaşıyoruz.  Bizim ilkemiz ülkücü hareketin halkın yanında ve içinde olduğunu göstererek toprak bütünlüğümüzün, milli beraberliğimizin tehlike altında olduğu şu günlerde Türk milleti olarak daha da kenetlenmektir. Milliyetçiliğimiz Türk Siyasetinin milli ve manevi merkezidir. Hedeflerimiz kendimizi halka daha iyi ve daha doğru anlatmak en ücra yerlere kadar giderek milli beraberliğimizin bozulmaması için var gücümüzle çalışmaktır.

TEK ALTERNATİF MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR

Biz dışarıdan beslenmiyoruz, hiç kimsenin kölesi değiliz. Bizim kaynağımız vatanımız, halkımız. Türk halkı bu topraklarda yüzyıllarca Çerkez’i, Kürdü, Laz’ı ile hep barış içinde yaşadı. Çanakkale’de omuz omuza düşmana karşı çarpıştı, Anafartalar’da beraber şehit düştü. Bugün çeşitli desiselerle bu birlik ve bütünlük bozulmak istenmekte, kardeş kardeşe düşman edilmektedir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak dimdik ayaktayız ve bu oyunlara müsaade etmeyeceğiz.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatan ve milletiyle bölünmez bütünlüğü ile demokratik ve laik yapısını, her türlü yıkıcı ve bölücü akıma karşı korumak partimizin en temel hedeflerindendir. Ülke meselelerinin çözümünde daha farklı bir alternatifin olmadığı gelinen nokta itibari ile aşikâr olduğundan, halkımızın desteği ile inşallah iktidara geleceğiz.

Türk Kadınının Türk Milleti’ne mensubiyetten gurur duyan ve O’na derin bir sevgi ve saygı ile bağlı bulunan, demokrasiyi bütün kurum ve kuralları ile yerleştirmeyi hedef edinen, hukukun ve millet iradesinin üstünlüğüne inanan, adalet ve hakkaniyete dayanan bir sosyal düzen öngören, herkesin kanun önünde eşitliğini savunan, din ve vicdan hürriyetinin kutsallığına inanan, gelenek ve göreneklerine bağlı ve bu değerleri geliştirmeyi görev bilen, bir anlayışa sahip olarak, toplumda hak ettiği statüye uygun bir konuma yükselmesine katkı sağlamak amacındayız” dedi.

Gaziantep Kadın Kolları yeni yönetiminde; Başkan Gökçe Özdemir Kahraman, Başkan Yardımcısı Şenol Bakır, Seçim İşl.Sorumlu Bşk.Yard. Ayşegül Çelebioğlu, Eğitimden Sorumlu Bşk.Yrd.Figen Yetkin, Halkla İl. Ve Sos. Kur. Sor. Bşk. Yrd. Nermin Kazak, Basın ve Propagandadan Sor. Bşk. Yrd. Merve Tanrıöver, Sosyal Faal. Sor. Bşk. Yrd. Songül Ceylan, İl Sekreteri Meral Özdemir, Üyeler; Şehnaz Cihan, Emel Kafadar, Emine Parlak, Gülçin Mahsereci, Ayşe Başkonuş, Suveyda Kara, Rukiye Ayhan, Selma Kısacık, Hatice Kabalcıoğlu, Sibel Erzin, Sibel Çakır, Zahide Tabur, Elif Saadet Kazak, Feray Kepekçi, Nahide Özdinç, Ayşe Yasemin, Hülya Yasemin, Emine Kuyucu, Vildan Kılıçoğlu görev yapacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’Lİ KADINLAR KOLLARI SIVADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin