MHP Genel Başkan Adayı Akşener, “6 ayda terörün belini kırarım”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Gaziantep’te partililerle buluştu.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener partililer tarafından Gaziantep Başpınar mevkiinde karşılandı. Konvoy eşliğinde şehre giren Akşener’i Gaziantepliler  “Başbakan Meral” diyerek selamladı.  Otelde üst kurul delegeleri ile bir toplantı düzenleyen Akşener Gazianteplilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Saat 18:00’da ŞKM’ye geçen Akşener burada partililerle buluştu.

Memur ve İşçi sendikalarının senden benden diye ayrıldığı, Kamu-Sen içinde üye olan görev yapan devlet memurlarının hiçbir üst düzey göreve getirilmediği bir Türkiye’de iktidar olacağız acelemiz var diyerek partililere seslenen Akşener, “Liyakat usulüne göre değil, yandaşlık usulüne göre devlet memurlarının kıdemlerinin yükseltildiği bir Türkiye var” dedi.

Akşener, salondan yükselen “Türkiye kan ağlıyor durun bu kanı Meral hanım” diyerek seslenen partili bir kadına ” Güneydoğu’dan şehitler geliyor. Bugün terör mücadelesi yapılıyor, ama o terör mücadelesi yapan evlatlarımızın, polisimizin, korucumuzun, askerimizin hukuki bir çerçeve içerisinde olmadığı, hukuki bir zeminde mücadele etmediğini sizlerle paylaşmak isterim. Orayı burayı gezeceklerine derhal meclisi toplayıp, güneydoğuda mücadele eden o evlatlarımız için bir kanun çıkarmalıdır. Hukuki bir zemin oluşturmalıdır. Allah izin verirse siz destek olursanız, samimi söylüyorum terörün belini 6 ayda kıracağım” dedi.

mhp-aksener-gaziantep“BU MİLLETİN GELECEĞİ, UMUDU MHP OLDU”

Akşener ŞKM’de yaptığı konuşmaya şöyle devam etti;  “Beş buçuk aydır her türlü engelle, her türlü tuzakla, her türlü iftira ve her türlü hakaretle mücadele ederek bugüne geldik. Bu süreçte öyle piştik ki Türkiye’de yaşayan her kimsesiz insanın, bu milletin, çaresiz her kulunun, işkence gören şiddete uğrayan her kadının, istismara uğrayan her çocuğun şu an itibariyle umudu, geleceği, Milliyetçi Hareket Partisi kadroları oldu. Çünkü istismara uğrayan çocukların bulunduğu alanlar bizim yöneticilere yakın görüşte, fikirde gruplar ise eğer üstünün örtüldüğü, şiddete ve tecavüze uğrayan kadınlarının durumunun üstünün örtüldüğü bir Türkiye. Fakirin daha çok fakirleştiği, yöneticiler olarak bendensen daha çok zenginleştiğin bir ekonomik düzen. Ölümüne bu düzenin sürdürülmesi için gayret eden ve nemalanan bir yönetici kitle. Hukukun ayaklar altına alındığı, adaletin yok olduğu, kardeşliğin yok edildiği, KPSS puanlarından 80-85-90 alan gençlerimizin tayin edilmeyip, 35-40 puan alan ve AKP içinde dostu, yakını, akrabası olan varsa hileli bir şekilde ülkenin en ballı, en maaşlı kadrolarının ikame edildiği bir Türkiye.

gaziantep-aksener“ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA İKTİDAR OLACAĞIZ”

Memur ve İşçi sendikalarının senden benden diye ayrıldığı, Kamu-Sen içinde üye olan görev yapan devlet memurlarının hiçbir üst düzey göreve getirilmediği bir Türkiye. Liyakat usulüne göre değil, yandaşlık usulüne göre devlet memurlarının kıdemlerinin yükseltildiği bir Türkiye. Okul müdürleri içinde bir tane ülkücünün kalmadığı bir Türkiye. Hastane müdürlerinden bir tane ülkücünün kalmadığı bir Türkiye. Böyle bir Türkiye’de umut ışığı olan, milletlimizin, gençlerimizin, kadınlarımızın umut ışığı olan bir Milliyetçi Hareket Partisi. Çatlasanız da, patlasanız da biz iktidar olacağız.

“TÜRKİYE’DE 20 DAKİKADA BAŞBAKAN DEĞİŞTİ”

Başbakan Meral sesleri ilk olarak Denizli’de başladı ve bir de gördük ki 20 dakika içerisinde ülkede bir başbakan değişimi oldu. Demem o dur ki; “Başbakan Meral” diyerek bu ülkede bir iktidar yıktınız, şimdi daha gür sesle “Başbakan Meral” sesleri geliyor, sanırım yeni başbakan da yerine ısınamadan gidecek gibi görünüyor.  Allah izin verirse, sizin kararınızla inşallah en yakın zamanda 19 Haziran’da ki değişimle Türkiye’de her şeyi değiştireceğiz. Bu yolculuk her adımında önce ülküdaşlarımızın sonra milletimizin kararı ile desteği ile çoğalarak bir yolculuk oldu. Biz milletimizin umuduyuz, kimsesizlerin kimsesi olacağız, gençlerin geleceği olacağız, biz geleceğiz ve geliyoruz.

“MİLLETİMİZİN ÜZERİNE ÇÖKEN KABUS DUVARINI YIKTINIZ”

Siz Türkiye’de iki önemli duvarı yıktınız. 14 yıldır artarak devam eden, milletimizin üzerine kabus gibi çöken o korku duvarını yıktınız. İnsanlar konuşmaya korkuyordu, Sayın Cumhurbaşkanı istemezse bu ülkede yaprak kıpırdamaz, eğer birisi konuşursa bir yerde bir kalabalıkta, kocasının işten çıkarılacağından, oğlunun ve kızının tayininin yapılmayacağından bahsediliyordu. Herkes bir nedenle bu ülkede korkutuldu. Ama 15 Mayıs’ta bu korku duvarını hep birlikte yıktık. Sadece MHP’nin olağanüstü kurultayı olmaktan çıktı bu yürüyüş, Türkiye’nin, Türk Milletinin makus talihini değiştirecek bir büyük değişim ve bir şeyin değiştiği andan itibaren her şeyin değişeceği bir umut haline geldi.


MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Gaziantep… paylaşan: f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Genel Başkan Adayı Akşener, “6 ayda terörün belini kırarım”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin