MHP İl Başkanı Çelik, “12 Eylül Türkiye’nin geleceğine kurulan bir tuzaktır”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik, yaptığı açıklamada, 12 Eylül 1980 darbesinin 38. yıl dönümünde, 12 Eylül’ün  Türkiye’nin geleceği ve ilerlemesine kurulan hain bir tazak olduğunu söyledi.

Çelik açıklamasında,

“Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin, Eylül’ü Kara Eylül yapan, Türkiye’nin üzerine kara bir bulut gibi çöken o melun günün 38. Yıldönümü.

Milletimizin özgürlüğüne milletin kurucusu olduğu kurumlarla pranga vurulmak istendiği bu kara günün yıldönümünde, Türk Milleti’nin ifade özgürlüğünün temsilcisi olan siz, değerli basın mensuplarımız önünde Millet adına özgürce konuşabilmek Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim için bir kıvanç ve gurur meselesidir.

12 Eylül Türkiye’nin geleceği ve ilerlemesine kurulmuş hain bir tuzaktır. O gün milletin körpecik evlatları kızıl ve kara emperyalizmin oyunlarına kurban edilmek istenmiştir. Bu hain tuzak sonucunda bir gece uykusundan uyandırılarak ABD’nin çocukları tarafından şehit edilmiş Gaziantep’li şehidimiz Ahmet Kerse’nin şu sözleri bizim 12 Eylül’e bakışımızın özetidir:

“Benim amacım Türkiye’mde fitne, küfür, kızıl emperyalizmin oyunlarını bozmak. Şu cennet vatanı ikinci bir Afganistan gibi kale yaptırmamak içindi. Şimdi Allah ve onun kutlu yolcularına teslim ediyorum.”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk Milleti ve siz değerli basın mensupları önünde bir kez daha şunu hatırlatmak isteriz ki, biz her türlü emperyalizmin ülkemiz üzerindeki oyunlarını bozmak, ülkemizi bütün dış güçlerin uzantılarından korumak isteyen o kutlu yolculardan olma yolunda ilerleyeceğiz.

12 Eylül, Milletimizin özgürlüğüne vurulmak istenen ne ilk ne de son darbedir. O gün ABD’nin çocukları kazanmış olduklarını düşünseler de, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin o veciz ifadesiyle belirttiği gibi 15 Temmuz’da gayri meşru çocukları kaybetmiş, Millet kendi eli, canı ve malıyla kazandığı özgürlüğünü korumuştur. Milliyetçi Hareket Mensupları olarak bizler de milletimizin açtığı yolda, bu vatanda yeşeren özgürlük, barış, hoşgörü gibi tüm insani değerleri koruma ve geliştirme yolunda el birliğiyle ve var gücümüzle çalışacağız.

Muhtaç olduğumuz kudret milletimizin o derin irfanı ve bağımsızlık azmindedir”

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP İl Başkanı Çelik, “12 Eylül Türkiye’nin geleceğine kurulan bir tuzaktır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin