MHP KURULTAYA GİDİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP KURULTAYA GİDİYORMilliyetçi Hareket Partisi kurultayına sayılı günler kala Gaziantep MHP İl Başkanı Mustafa Erzin destekledikleri ismi açıkladı.

MHP’de genel başkan seçiminin yapılacağı 10. Olağan Kurultay için geri sayım başlarken, adaylara ilişkin saflar netleşmeye başladı. Erzin Devlet Bahçeli’ye destek olacaklarını ve Gaziantep’ten yaklaşık 10 otobüsün Ankara’ya gideceğini söyledi.

İl Başkanı Mustafa Erzin, il ve ilçe kongrelerini tamamlayan Gaziantep teşkilatının, kongrede Gaziantep’i layık olduğu şekilde temsil edeceğini belirtirken, kurultay delegelerinin yanı sıra tüm il ve ilçe yöneticilerinin Ankara’da olacağını ifade etti. Erzin bu vesileyle tüm partililerini Ankara’ya davet etti.

Türkiye’nin içerisinden geçtiği kritik süreçte, MHP kongresinin daha da büyük önem kazandığını belirten Mustafa Erzin, “Türkiye’nin birlik-bütünlüğe ihtiyacı var. Dolayısıyla Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bu nedenle MHP olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, kurultaydan daha güçlü bir şekilde çıkacağız. MHP İl ve ilçe teşkilatları olarak, daha önce Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye destek verdiğimizi kamuoyuna deklare etmiştik. Bu irademiz aynen devam etmektedir” diye konuştu.

İl Başkanı Mustafa Erzin, Ankara’ya karayoluya gideceklerini belirterek, “Gitmek isteyen herkesi Ankara’ya götürerek bu coşkuya ortak olmasını sağlayacağız. Bu nedenle partililerimiz başvurularını yapsın. Cumartesi günü saat 18.00’da parti il binamızın önünden hareket edeceğiz. Gaziantep teşkilatı olarak, tüm partililerimizi, MHP’nin iktidar yürüyüşüne giden yolda, 4 Kasım Pazar günü yapılacak kurultayımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP KURULTAYA GİDİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin