MHP, MİMARLAR VE MÜHENDİSLER ODASINI ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP, MİMARLAR VE MÜHENDİSLER ODASINI ZİYARET ETTİMilliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz, Mimarlar Odasını ziyaret etti.

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Sıtkı Severoğlu; mimarlar ve mühendisler olarak bu kentin bir sakini değil, kentin sahibi olduklarını ve Gaziantep sorunlarının çözümü noktasında her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Severoğlu, “yerel yönetimler ve kentin sorunları ile bu sorunların çözüm yolları konusunda yaptığımız değerlendirmeleri takip ederek bizden görüşme talep eden Milliyetçi Hareket Partisinin değerli belediye başkan adaylarına teşekkür ediyorum. Mimarlar olarak bizler kendimizi bu kentin sakinleri olarak değil sahipleri olarak görüyoruz ve önümüzdeki dönemde seçilecek olan belediye başkanlarına Gaziantep’in sorunlarının çözümü noktasında her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin; şehrin ve belediyelerin yönetimi konusunda mimarları ve inşaat mühendislerini özellikle önemsediklerini belirtti ve özellikle yeni imar alanları ve nazım planlarında mimarlar odası ve inşaat mühendisleri odasının görüşlerinin çok önemli olduğunu söyledi. Erzin; “belki diğer belediye başkan adayları da sizin yanınıza gelmiş şehri beraber yöneteceğiz demişlerdir ancak ben bu sözün sözde değil özde kalacağını söylemek istiyorum. Biz imar konusunda sizin kadar geniş düşünemeyiz, eğer  halkımız teveccüh gösterir belediye başkanı olursak şimdi olduğu gibi sizlerle oturup zaman zaman bu görüşmeleri yapacağız. Sizlerin söylediği her şey olamayabilir ancak bu şehrin yönetiminde mimarların ve mühendislerin her zaman söz hakkı olacaktır” dedi.

MHP, MİMARLAR VE MÜHENDİSLER ODASINI ZİYARET ETTİBELEDİYECİLİK RANT KAPISI DEĞİL,HİZMET KAPISI OLACAK

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan “birlikte yönetelim” felsefesiyle tüm mimar ve mühendislerin görüşlerine önem vereceklerini söyledi. Akdoğan; “ Gaziantep’i projelerle yeniden hayata döndüreceğiz. Altyapı projelerimiz, yollarımız, imar alanlarımız ile Gaziantep’in güzide ilçesi Şehitkamil’i hakkettiği yaşam seviyesine ulaştıracağız. Şehitkamil’i Gaziantep’in değil Türkiye’nin incisi haline getireceğiz. Belediyecilik rant kapısı değil hizmet kapısı olacak, Şehitkamil parmakla gösterilecek bir ilçe haline gelecek. Şehitkamil belediyesinin kapıları tüm oda başkanlarımıza açık olacak ve onların görüşlerine mutlaka yer verilecektir.

GAZİANTEP YAŞANAMAZ BİR ŞEHİR HALİNE GETİRİLMİŞTİR

Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz, mevcut belediyeler tarafından Gaziantep’in yaşanması zor bir şehir haline getirildiğini belirterek çözümün Milliyetçi Hareket Partisinde olduğunu söyledi. Gündüz; “ Gaziantep, trafiği kilitlenmiş, orta ve alt gelir grubunun ev alma hayalini erteledeği, %40 oranında bir kesimin kiracı pozisyonunda olduğu bir şehir haline gelmiştir. Gaziantep’e baktığınızda göze hitap etmeyen ve içimize sinmeyen bir şehir olduğunu söylemeye gerek yok. Gaziantep şu ana kadar yönetilemeyen ve yönetilemediği gibi de yaşanmaz bir şehir kimliğine sokulmuştur. Biz bu sorunları çözmek için göreve talibiz. Bizler söylemlerimiz ve eylemlerimiz birbiriyle çelişen siyasetçi olmadan çalışacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP, MİMARLAR VE MÜHENDİSLER ODASINI ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin