MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE KONGRESİ YAPILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE KONGRESİ YAPILDIŞehitkamil Belediye Konferans salonunda gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil İlçe Kongresinde Aziz Yücel 184 oyla yeniden başkan seçildi.

Kongreye MHP Antalya  Milletvekili Mehmet Günal, MHP İl başkanı Muhittin Taşdoğan, Ülkü Ocakları İl Başkanı  Mehmet Fuat Yozbatıran, ilçe başkanları, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Şehitkamil Belediyesi Kongre salonunda gerçekleştirilen kongreye partililer yoğun ilgi gösterdi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal partilileri selamlayarak, Kongrenin Milliyetçi Hareket Partisine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kongrede 353 delegenin 320’si oy kullandı. Şevket Açıkbaş 131 oy alırken Aziz Yücel 184 oy alarak yeniden başkan seçildi. Zaman zaman kısa süreli gerginliğin yaşandığı kongrenin sonunda başkan adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Başkan adayları kongre öncesi yaptıkları konuşmada;

MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE KONGRESİ YAPILDIAziz Yücel,  Kongrenin Gaziantep’e hayırlı uğurlu olmasını dileyerek Milliyetçi Hareket Partisi’nin yaklaşan genel seçimler öncesi yapılacak olan kongrede MHP’ne gönül vermiş ve partinin değişik kademelerinde görev yapmış değerli kardeşimi Şevket Açıkbaş’la rakip değil dava arkadaşıyız. Kim kazanırsa kazansın partimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Açıkbaş, kongreye katılan partilileri selamlayarak kendisine destek olan dava arkadaşlarına teşekkür etti. Açıkbaş, “kongrenin kazananı kim olursa olsun MHP’si hepimizin partisi! Davamızdan vazgeçecek değiliz. Görüyorum ki salon dolu, buda MHP’nin ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir. MHP’ne gönül verenler omuz omuza!  Şimdiden kazanan için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE KONGRESİ YAPILDI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP ŞEHİTKAMİL İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin