MHP “Siyasi Gelişmelerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı” düzenledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mhpMilliyetçi Hareket Partisi teşkilatı Gaziantep Büyükşehir  Belediyesi Onat Kutla Tiyatro salonunda  “Siyasi gelişmelerle ilgili bilgilendirme toplantısı” düzenledi.

Toplantının ana gündemi artan terör olayları olurken katılımcılar terörü lanetledi.

Büyükşehir Onat Kutlar tiyatro Salonunda gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, Kahramanmaraş Milletvekili M. Oğuz Tor, MYK üyeleri İbrahim Özyavuz ve Doç. Dr. Celal Taşdoğan MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Şehitkami,l İlçe Başkanı Aziz Yücel, Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, ilçe başkanları  ve partililer  katıldı.

Yoğun katılımın olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Kayseri’de yaşanan bombalı saldırıda hayatını kaybeden 14 şehide vurgu yaparak, “Yüreğimiz yandı ama bir kez daha bilendik, bir kez daha dirildik’’ diye konuştu.

MHP “Siyasi Gelişmelerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı” düzenledi

Terörü meşrulaştıran herkes vatan hainidir!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Kayseri’deki son terör saldırısını lanetleyerek, “Bu eylemleri yapanlar döktükleri kanda boğulacak. Sözde ‘Demokrasi ve özgürlükler’ diyerek terörü meşrulaştıran herkes vatan hainidir” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İstanbul Beşiktaş’taki 44 şehidin acısını yaşarken, Kayseri’deki hain saldırıda çarşı iznine çıkan silahsız komandolarımıza kalleşçe pusu kurulduğunu hatırlatarak terörü lanetledi.

Kahpe saldırılarla Türk milletine adeta savaş açan, eli kanlı terörün, milletin birliğini bozacak güçte olmadığını kaydeden Adan, “Bu eylemleri yapanlar döktükleri kanda boğulacaklardır. Ama devlet olarak, bir an önce zafiyetleri ortadan kaldırmak lazım. Ayrıca ‘Demokrasi ve özgürlükler’ diyerek terörü meşrulaştıran herkes vatan hainidir. Bu konuda taraf olanlar bilmelidir ki; PKK, PYD ve FETÖ de elleri kanlı birer terör örgütüdür” diye konuştu.

Toplantıda, diğer konuşmacılarda terör ve terörle mücadelede yapılması gerekenler konusunda görüşlerini dile getirirken siyasi gelişmeler ve parti için konular gündem maddesini oluşturdu.

Konuşmaların ardından katılımcılara plaket takdim edildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP “Siyasi Gelişmelerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı” düzenledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin