MHP’den gövde gösterisi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-mhpMilliyetçi Hareket Partisi 26. dönem Milletvekili adaylarını ŞKM’de gerçekleştirilen görkemli bir törenle kamuoyuna tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Teşkilatı 26. dönem milletvekili adayları muhteşem bir tören ile kamuoyuna tanıtılırken MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan Ülkücü Hareketin, Milliyetçi Hareketin bugünlere kolay gelmediğini söyledi.

Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi Mehmet Akif Ersoy Salonunda düzenlenen MHP Gaziantep milletvekili adayları tanıtım töreni partililer tarafından büyük ilgi gördü. Muhteşem törene MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP Milletvekilleri Ümit Özdağ ile Ertuğrul Tolga Orhan ile MHP Gaziantep 26. dönem Milletvekili adayları Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan, Fevzi Koçoğlu, Ejder Demir, Seyit Çapan, Mezine Sırakaya, Oğuzhan Şahin, Serdar Önel, Menderes Şahin, Halil Beyazay, Onur Önsel
ve Adem Kolsuz. Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Aziz Yücel, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar, Ülküm Ocakları İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ökkeş Şentürk ile çok sayıda partili katıldı.
“ BUGÜNLERE KOLAY GELMEDİ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan milletvekili aday tanıtım törenine Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam edildi.
MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, milletvekili adayları tanıtım tarihinin 7 Ekim 2015 tarihi olduğunu söyledi. 7 Ekim 1980’de 12 Eylül’ün ilk şehidi Mustafa Pehlivanoğlu’nun hakka yürüdüğünü anımsatan MHP İl Başkanı Taşdoğan şöyle konuştu: “Ruhi Kılıçkıran’dan başlayan Fırat Çakıroğlu ile devam eden Ülkücü Hareketin şehitler kervanı Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki bölücülere karşı mücadele ederken şehit olanlarımızla beraber durmaktadır. ‘Fatiha okumayı bilmezler’, ‘Milliyetçilik ayaklar altında’ diyorlardı. Sıkıştıkları anda Ülkücü şehitlere sarıldılar. Ülkücü şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nun şiirini okudular. O şiiri, o mektubu okuyarak yüreğimizi bir kez daha dağladılar. Mektubu okumak bize düşer.” dedikten sonra Mustafa Pehlivanoğlu’nun ailesine yazdığı mektubu okudu.

MHP’den gövde gösterisi

“MİLLİYETÇİ HAREKETİ BİLMEYENLER BİLSİNLER”

Ülkücü Hareket, Milliyetçi hareketin bugünlere kolay gelmediğini vurgulayan MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Başkaları için ölenler Milliyetçi Hareket içinde hep vardır. Türkiye 7 Haziran’da kendi kaderine bir çizgi daha çizmiş hiçbir partiye tek başına iktidar olma şansı tanımamıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Cumhurbaşkanı’ndan aldığı 40 günlük yetki süresini oyalama taktikleriyle geçirmesi ve ‘Ben sadece bildiğimi okur 400 milletvekilini alırım’ sevdası bizi 1 Kasım seçimlerinin eşiğine getirmiştir. Kendileri koalisyon fikrine dahi tahammül edemezken utanmadan halkın karşısına çıkıp sanki Milliyetçi Hareket Partisi koalisyon kurmuyormuş gibi mazlum edebiyatını halka dikte etmeye kalkışmışlardır. Milletimiz artık bu basit algı operasyonlarına göz yummayacak kadar Ak Parti’yi ve onların filmlere konu olacak senaryolarını bilmekte ve bu fakir edebiyatını yapanları dürüp çöpe atacak bilinçtedir. Bugün burada Gaziantep’in ve Türkiye’nin gelecek dört yılına damgasını vuracak adaylarımızı sizlerle tanıştırmak için toplandık. Bizler inanıyoruz ki bu salon bizimle yürüdüğü zaman Gaziantep bizimle yürüyecektir.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 1 Kasım seçim beyannamesi 7 bölümde ele alınmış ve Milliyetçi Hareket iktidarında geleceğin Türkiye’sinin resmi çizilmiştir. Sizlerden ricam geleceğin Türkiye’sinin resmini ailenize, çevrenize Gaziantep’e anlatmanızdır. Sizlerden ricam o resmi resmedecek olan Milliyetçi Hareket’in usta kadrolarını Gaziantep’e anlamanızdır. Anlatmalı ki güzelliğe hasret kalmış gözler hasretlerine son versinler. Anlatalım ki Milliyetçi Hareketi bilmeyenler bilsinler. Anlatalım ki bugüne kadar bizimle yürümeyenler yürüsünler. Geleceğin Türkiye’sine bir tuğla konurken geride kalıp seyretmesinler.”
MHP Gaziantep milletvekili adayları teker teker tanıtılırken partililer yoğun sevgi gösterisinde bulundular.

mhp-aday

adaylar-mhp

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’den gövde gösterisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin