MHP’li Ergin, “Başı Amerika’da gövdesi Türkiye’de ki teröristlere teslim olmayacağız”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

durdu--erginMilliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Şehitkâmil İlçe Meclis Üyesi Durdu Ergin, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun  “Namlusunu Millete çeviren tanka selam durmam” sözleriyle başladığı meclis konuşmasında, “En kötü demokrasi en iyi darbe yönetiminden evladır” dedi.

Ergin konuşmasına, “Merhum Liderim, Başbuğum Alparslan Türkeş’in tarihi sözüyle başlamak istiyorum ‘En kötü demokrasi en iyi darbe yönetiminden evladır’ve yine Vatan hainleri hariç tüm Türk Milletinin gönlünde taht kuran yiğit dava adamı onu tanımakla ve beraber siyaset yapmakla şeref duyduğum merhum Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu “Namlusunu Millete çeviren tanka selam durmam” sözüyle yad ederek Cenabı Mevla’dan her iki dava adamına da rahmet diliyorum” diyerek başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Şehitkâmil İlçe Meclis Üyesi Durdu Ergin konuşmasına şöyle devam etti;

“Zor ve badireli bir dönemden geçiyoruz ancak Yüce Rabbimiz bu Aziz Millete öyle bir yürek, öyle bir güç vermiş ki her zorluğun her güçlüğün üstesinden gelebilen en zayıf kaldığı dönemlerde bile ümmetin umudu olabilen tüm düşmanlarının tam da bitti dediği anda küllerinden Devletler İmparatorluklar kuran düştüğü yerden yeniden “Ya Allah Bismillah” diyerek kalkmayı becerebilen İzzeti ve Kudreti de vermiştir.

15 Temmuz 2016 gecesi Rabbimizin bize bahşettiği bu izzet ve kudret nimetinin yeniden teyidi ve tecellisidir.

Aziz Milletimiz bağımsızlığına, Milli İradesine, Özgürlüğüne, birlik ve beraberliğine pranga vurulmasına müsaade etmemiştir.

Başı Amerika’da gövdesi ülkemizde ve 40 yıldan beri bu Milletin sadakalarıyla,zekatlarıyla, yardımlarıyla beslenen kan emici hain ve zehirli Ahtapota teslim olmamıştır.

Amerika, İsrail ve tek dişi kalmış batılı canavarların uşaklarının oyununa gelmemiştir.

Uzun zaman göremediğimiz sadece tarih kitaplarından okuduğumuz özlemlediğimiz hayalini kurduğumuz tıpkı Çanakkale’de ve Galiçya’da olduğu gibi Yemen Çöllerinde ve Sarıkamış’ta olduğu gibi Alevisi ve Sünnisi ile Sağcısı ve Solcusuyla Kürdü, Lazı, Çerkezi ve Türküyle kol kola omuz omuza ölebileceğimizi hala et ve tırnak gibi birbirimizin kardeşleri olduğumuzu 7 düvele göstermiştir.

Bu eşsiz Türk Milletini bölmek, parçalamak, birbirine düşürmek isteyen hain Fetö Terör Örgütünü ve arkasındaki tarihi düşmanlarımızı yine yürekleri toplu vuran bu Aziz Millet hayali sükûta uğratmıştır.

15 Temmuz gecesi itibariyle canını ortaya koyarak ihanet şebekelerine meydan vermeyen Milli İradesine saygısızlık ve yok sayanlara haddini bildiren şerefli Türk Milletinin önünde saygıyla eğiliyorum.  Şehitlerimize Allahtan rahmet Ailelerine başsağlığı, Gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Yine 15 Temmuz gecesi itibariyle gün birlik ve beraberlik günüdür diyerek tavrını ortaya koyan Milli İradeyi Milli birliğimizi ve  Demokrasimizi tüm siyasi hesapların üzerinde tutarak tarihi misyonları ve görevi gereği bu ihanet şebekesinin zor oyununu bozan en önemli aktörlerden olan Sayın Genel Başkanıma, Ülkücü ve Milliyetçi Hareket mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.

Ana Muhalefet Partisi Cumhuriyet Halk Partisine her zaman güvendiğim Demokrasimizin ve Özgürlüğümüzün yılmaz savunucusu Türk Milletinin gür sesi basınımızın değerli temsilcilerine süreçteki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Değerli Meclis Üyeleri Ülkemiz, Vatanımız geleceğimiz adına bu oluşan birlik, beraberlik ruhunu ve ahengini bundan sonraki süreçte de siyasi hesaplarımızı bir kenara bırakarak Ülkemizin hızlı kalkınmasına katkı sunmamız gerekmektedir. Hani Büyük Şair demiş ya; Girmedikçe tefrika bir Millete düşman giremez; Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez.

Düne kadar yerlerde sürünen siyasi üsluba son vererek birbirimizin hakkını hukukunu yok saymadan, birbirini anlayabilen dinleyebilen fikrine ve görüşüne saygı gösterebilen, İktidarı elinde bulunduranın Muhalefeti yok saymadığı Muhalefetinde hayırlı ve güzel hizmetlerde iktidara yardımcı olduğu, mutlu ve Müreffeh Türkiye için, herkesin elini değil gövdesini taşın ve tankın altına koyabildiği yeni bir siyasi üsluba çok uygun bir  zaman içerisindeyiz. Elhamdülillah, 15 günden beri bu sözlerimin olabilirliğini ve devam edebileceğini görüyor ve yaşıyoruz.

Bu vesileyle dün yaşadıklarımızdan ibret alarak el ele gönül gönüle vererek Ortak paydası Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü olan tüm siyasi partilerin devletimizin içine sızmış bu hain terör örgütlerini bertaraf ederek bunlardan boşalan kadroların yeni paralel örgütlerin oluşmasına fırsat vermeden falanca Cemaat filanca hocanın referansını aramaksızın hangi siyasi görüşten olursa olsun hangi mezhep ve meşrepten olursa olsun hak, hukuk, liyakat ve Millilik esası dikkate alınırsa gelecek nesillerimizi dün bizim yaşadığımız Millet olarak üzüldüğümüz tehlikelerden korumuş oluruz. Yarınların Güçlü Türkiye’sine umutla bakıyorum Rabbim bu Milletin yar ve yardımcısı olsun.”

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Ergin, “Başı Amerika’da gövdesi Türkiye’de ki teröristlere teslim olmayacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin