MHP’li Erzin Cemevi’nde…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP'li Erzin Cemevi'nde...Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Erzin ve MHP’liler, önceki gün Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi’ni ziyaret ettiler.

MHP’li Erzin ve ekibi ziyaretlerinde Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şube Başkanı Yılmaz Demirdelen ve çok sayıda dernek üyesi tarafından karşılandı.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette, Yılmaz Demirdelen, MHP’lileri dernekte görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Alevi dernekleri oyarak bütün siyasi partilere eşit mesafede duruyoruz. Elbette, bizim de beklentilerimiz, taleplerimiz var. Bu taleplerimize karşılık bulacağımız siyasi hareketi desteklemeyi düşünüyoruz. Tüm üyelerimiz özgür iradeleriyle sandığa gidecekler. Ama, oluşan bir kanaat var. Bunun sandığa yansımalarının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Demirdelen, MHP Büyükşehir adayı Mustafa Erzin ve Şahinbey adayı Burhan Gündüz’ü, yıllardır tanıdığını ve her iki siyasetçisinin de dürüst, çalışkan, samimi insanlar olduğuna inandıklarını belirterek, yerel seçimlerde başarı diledi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin de, seçimlerde başarılı olabilmek adına, toplumun her kesimi ile diyalog kurduklarını, beklentilerini ve taleplerini dinlediklerini belirtti. Erzin, seçimi kazanmaları durumunda, Alevi yurttaşlara yönelik projelerinin olduğunu da dile getirerek, “Bildiğim kadarıyla Gaziantep’te bir tek Düztepe bölgesinde Cemevi var. Hedefimiz, kentin belli noktalarında yeni Cemevleri açarak, Alevi yurttaşlarımızın ibadetlerini rahat bir şekilde yapmalarını sağlamak. Seçilip, göreve gelmemiz durumunda kesinlikle din, dil, ırk ayrımı yapmadan, toplumu ayrıştırmak bir yana, kaynaştırmak için çaba göstereceğiz. Yüzyıllardır bu topraklarda, barış ve kardeşlik duygularıyla huzur içerisinde yaşayan Türk milleti, birilerinin tüm ayrıştırma çabalarına rağmen, bir ve beraber olarak yaşamaya devam edecektir” dedi.

Erzin, Demirdelen’e ziyarette kendilerine gösterilen sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederek, Cemevi’nden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Erzin Cemevi’nde…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin