MHP’li kadınlar “Evet” için toplandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları “Neden Evet?”istişare toplantısı düzenledi. MHP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanlığında düzenlenen toplantıya katılan kadın üyeler toplantıda “Evet” kampanyasında sahada olacaklarını açıkladı.

MHP Gaziantep Kadın kolları Başkanı Güler Dindar gündeme ilişkin konularda MHP’li kadınlarla istişare toplantısı düzenleyerek 16 Nisan’da yapılacak olan Referandumda izlenecek yol haritasını belirledi. MHP İl binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya 25, 26’ıncı dönem MHP Gaziantep Milletvekili adayı Mezine Sırakaya’da katılarak MHP’li kadınlarla yeni Anayasa değişikliği üzerinde sohbet ettiler.

Dindar, haftada bir gün gündeme ilişkin konular üzerine istişare toplantısı düzenlediklerini belirterek şunları söyledi.

“Göreve başladığım süre içerisinde 3 seçim geçirdik. Kadın kolları olarak hep sahada tabiri caiz ise arı gibi çalıştık. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak dün nasıl çalıştıysak bugünde sahada olacağız. 16 Nisan referandumunda sayın liderimiz Doktor Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi bizim önceliğimiz ülkemiz ve milletimizdir. MHP’nin sorumsuzca davranması söz konusu değildir. Biz nereden geldiğimizin ve nereye gideceğimizin bilincinde, hedefi Türk İslam Ülküsü olan Başbuğ Alparslan Türkeş’in yolundayız. Liderimizin yanında dimdik ayaktayız. 16 Nisan’da da Millet için, Devlet İçin, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için “Evet” diyeceğiz”

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li kadınlar “Evet” için toplandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin