MHP’li kadınlar Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mhp-kutlu-dogumGaziantep MHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğum günü olarak kabul edildiği ve anıldığı kutlu doğum haftası  ve şehitlerimiz için mevlit okutuldu.

Mhp Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar ve ekibinin hazırlamış olduğu programa Milliyetçi kadınların yanısıra  Gaziler ve Şehitler Derneği Kadın Kolları Başkanı Nazan Yavaşça Şaf ve üyeleride katıldı.

Gaziantep MHP Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar, İslam İslam, Allah’ın insanlara Hz. Muhammed (sav) aracılığı ile gönderdiği son ilahi dindir. “Allah’a ve onun buyruklarına kayıtsız şartsız inananlardanız Elhamdülillah. Peygamber Efendimizin aracalığıyla ilkeleribildirilen hak yolu İslam tüm Müslümanların tek yoludur. Yaklaşık 2 milyar insan Müslümandır. Kur’an’ın Allah tarafından Hz. Muhammet’e vahyedilmesi 22 yıl, 2 ay, 22 günde tamamlandı. Hz. Muhammet, yeni bir dinin kurucusu olarak görevlendirildikten hemen sonra sevğili eşi Hz. Hatice, amcasının oğlu Hz. Ali, arkadaşı Hz. Ebu Bekir müslüman olan ilk insanlardı. Allah bizlere onların yolundan gitmeyi nasip etsin. Peygamber efendimizin ahlakını nasip etsin” diyerek dua etti.

“Bugün burada okuduğumuz Kuran-ı Kerim’den hasıl olan sevabı okunmuş olan Kur-Anı Kerimi Yasin-i Şerifi Evradiyeyi Tebareke ve Amme süresini kabul makbul eyle Peygamberimiz Aleyhisselam Efendimiz hazretlerinin mübarek latif ruhuna hediye eyledik. Ahirette şefaatini Cennette komuşuluğunu cümlemize nasip eyle. Bütün peygamberlerin ruhuna hediye ettik. hepsini haberdar eyle Yarabbi.Cümlemizin ecdadımızdan ahirete intikal edenlerin ruhuna hediye ettik. Vasıl eyle Yarabbi. ruhlarını şad mestur taksiratlarını af ve mafiret eyle kabirlerini Pirnur makamlarını Cennet eyle Yarabbi. Vücudumuzu kaim nimetlerimizi daim sıhhatımızı müdavim evlatlarımızı alim eyle Yarabbi.”

MHP’li kadınlar Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi

MHP Kadın Kolları Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlelen programda başkan Güler Dindar yönetiminde ki kadınlara hizmetlerinden dolayı bir plaket taktim etti. Plaket takdiminin ardından ikrama geçildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li kadınlar Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin