MHPli Kadınlar “Temsilde adalet için yerel sahiplenme” çalıştayında buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

nevin-taslicayMilliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları il başkanları ve yönetimleri, Kızılcahamam’da Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel’in düzenlemiş olduğu “Temsilde adalet için yerel sahiplenme” çalıştayında bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel’ in 2 – 5 Mayıs tarihleri arasında Kızılcahamam’ da düzenlemiş olduğu “Temsilde Adalet İçin Yerel Sahiplenme” toplantısına Genel Merkez Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay ve İl Kadın Kolları Başkanları katıldı.

Düzenlenen çalıştaya yönetimiyle birlikte katılım sağlayan MHP Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar, Çalıştay’ın çok verimli geçtiğini söyleyerek kadınların siyasette etkili olabilmeleri ve yerelde başarılı olabilmeleri için yerel seçimlerde aday olmaktan çekinmemeleri gerektiğini belirtti.

Milliçetçi Hareket Partili kadınlar çalıştayın son gününde merhum Alparslan TÜRKEŞ’in mezarına karanfil bırakarak dua okudular.

MHPli Kadınlar “Temsilde adalet için yerel sahiplenme” çalıştayında buluştu

İki gün süren çalıştay sonunda hatıra fotoğrafı çektiren başkanlar ve yönetimleri bu tür toplantıların sık sık yapılması gerektiğini söyleyerek memleketlerine döndü.

NARKOZ HABER

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHPli Kadınlar “Temsilde adalet için yerel sahiplenme” çalıştayında buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin