MHP’li Mehmet Parsak Gaziantep’te

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mhp vekilYeni Cumhurbaşkanlığı Sisteminin mimarlarından Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak “Neden EVET diyoruz” konulu konferansa katılmak üzere Gaziantep’e geldi.

Oğuzeli Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katılan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak yeni anayasayı anlattı.

Sabah Tilmen Otel’de basın mensupları ile bir araya gelen MHP Milletvekili Mehmet Parsak daha sonra Başpınar Organize Sanayi bölgesinde bir dizi ziyarette bulundu. MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan,İlçe Başkanları, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Ülkü Ocakları Başkanı, Ülkücü İşçiler Başkanı ziyaret esnasında Prsak’a eşlik etti.

İş adamları ile bir araya gelen Parsak 16 Nisan referandumunda neden “evet” diyeceklerini uzun uzun anlattıktan sonra sanayici ve esnafın sorunlarını dinledi.

MHP’li Mehmet Parsak Gaziantep’te

Ziyaretlerin ardından Anayasa Komisyon üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Mehmet Parsak Gaziantep’te

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin