MHP’li Ökkeş Şentürk İslahiye aday adaylığını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’li Ökkeş Şentürk İslâhiye Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.
Ökkeş Şentürk, Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcılığı Görevinden istifa ederek İslâhiye Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı binasında düzenlediği toplantıda, birlikte görev yaptığı yöneticilere ve İl Başkanı Muzaffer Çelik’e teşekkür eden Ökkeş Şentürk, yaşanabilir bir kent için İslâhiye’ye Belediye Başkanı olmak istediğini söyledi.
Şentürk, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde ülkeme ve memleketime hizmet etmek için MHP İl başkanlığı görevimden istifa ettim. İslâhiyeli hemşerilerimin daha huzurlu daha yaşanabilir bir ilçede hayatlarını sürdürmeleri için bu göreve talip oldum. Güzel İslâhiye’mizin dağ gibi biriken sorunlarını ancak ve ancak Milliyetçi Hareket Partisi çözecektir. İslâhiyeli hemşehrilerimizin bu konuda gerekeni sandıkta yapacaklarından hiç şüphem yok. Sayın liderimiz Devlet Bahçeli ve teşkilatımızın vereceği karar doğrultusunda biz hizmete her alanda hazırız. Teşkilatçılık ruhu bizim geleneğimiz halkımıza hizmet ise vazifemizdir.
İslâhiyeli çiftçimizin, esnafımızın, memurumuzun vatandaşımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. Özellikte sanayi ve üretimde hak ettiği yeri alması için halkımızla birlikte çalışacağıma, bana bu görev verilirse ayırt etmeksizin tüm vatandaşımıza hizmet edeceğime söz veriyorum. Biberiyle, kuru üzümüyle Türkiye’de üretime büyük destek veren çiftçimiz ile el ele vereceğiz. Kültürel ve sanatsal alanda gençlerimizin sosyal yaşam alanlarının kısıtlı olduğu ilçemizin sinemaya ihtiyacı var. İslâhiyeli öğrencilerimizi ve gençlerimizi sporda, sosyal ve kültürel alanda sanatsal alanda her tür desteği vereceğiz. Çünkü gençlerimiz bizim geleceğimiz. İlçemizin turizmden eğitime, ticaretten sanayiye ne yapılacaksa gereken çalışmaları: STKlarımızın, kurumlarımızın ilçemizin ileri gelenleriyle istişare ederek yapacağız. Kimsenin adamı değil vatandaşın hizmetkârı olacağız”
“ÜÇ HİLALİ İSLÂHİYE’YE DİKECEĞİZ”
“MHP nin geçmişten bugüne kadar yerel yönetimlerde elde etmiş olduğu başarılar milletimiz tarafından bilinmektedir. İnanıyorum ki bilinen bu gerçekten hareketle İslâhiye halkı yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisine ve adaylarına güvenerek destek verecektir. İslâhiye’mize hizmet etmek bizim için şereftir.
İslâhiye’yi üç hilalin ahlaklı, çalışkan, dürüst, şeffaf, toplumcu, birleştirici, örnek gösterilen üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturmak, ilçemizde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için İslâhiye Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu kamuoyunun bilgisine sunarım. Açıklamamı bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in sözü ile bitirmek istiyorum. “Biz gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünüyoruz, bize ALLAH’IN himayesi yeter, keremi yeter, bize milletimizin sevgi ve desteği yeter…” Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. SAĞOLUN, VAROLUN, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

MHP'li Ökkeş Şentürk İslahiye aday adaylığını açıkladı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Ökkeş Şentürk İslahiye aday adaylığını açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin