MHPLİ ÖZDAĞ İSTİFA ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep Milletvekili, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ genel başkan yardımcılığından istifa ederek kongre talebinde bulundu.
MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ MHP Genel Başkanlığı görevinden istifa ederek parti içi istikrarsızlığa son verilmesi için olağanüstü kurultaya gidilmesi talebinde bulundu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP Gaziantep Milletvekili Prof. DR. Ümit Özdağ partide yaşanan sıkıntılar ve mevcut istikrarsızlığa son vermek için partinin olağanüstü kurultaya götürülmesinin doğru bir adım olacağını belirtti.
Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile birlikte 24. dönem MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri de hazır bulundu.

Devlet Bahçeli’nin hizmetlerini tarihin ve ülkücülerin unutmasının mümkün olmadığını belirten Özdağ, “Devlet Bahçeli ile ilgili tarihsel gerçek, günlük kızgınlık ve gerginliklerin ötesinde ülkücü hareketin Devlet ağabeyi olduğu ve Devlet ağabeyi olarak da her zaman kalacağıdır” dedi.

Görüntü için tıklayın!

https://www.facebook.com/umitozdag21yte/videos/1042311745815383/

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHPLİ ÖZDAĞ İSTİFA ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin