MHP’li Taşdoğan’dan 12. Olağan Kurultay’a çağrı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep İl Başkanı A. Muhittin Taşdoğan partilileri 18 Mart 2018 Pazar günü saat 10.00’da Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 12. Olağan Büyük Kurultaya davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Taşdoğan, 18 Mart’ta MHP’nin toyu vardır diyerek partililere seslendi.

Taşdoğan, “Kızılelma ülküsünün bilincinde olan ve hiçbir zaman bu hedeften şaşmayan MHP’nin toyu vardır. Türk Milletinin ve Türk Devleti’nin teminatı ve dayanağı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin;  Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka Kurultayı olan 12. Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2018 Pazar günü saat 10.00’da Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir.  Vakit gelmiştir, kendi günümüzde, kendi saatimizde, kendi yerimizde Ülkücü- Milliyetçi dava arkadaşlarımız MHP’yi 50.yıla; Türkiye Cumhuriyetini 2023 Lider ülke Türkiye’sine  yani 100. yılına taşıyacak güçlü Genel Merkez yönetimine karar verecektir.

‘’Kızılelma liderin sonsuzluk işareti’’

MHP'li Taşdoğan'dan 12. Olağan Kurultay'a çağrı

Milliyetçi Hareketin,  yarım asıra yaklaşan bağımsız, millet ve memleket sevdası Cumhuriyetimiz var oldukça ona ilham vermeye, daha büyük işler yapmak için kuvvet vermeye ebed müddet devam edecektir. Her türlü yıkıcı ve bölücü odağın kabusu, ülkemize kurulan tüm tuzakların ve kötü niyetli oyunların oyun bozucusu, olmaya devam edecektir. Bu büyük kurultaya Gaziantep olarak yoğun bir katılım sağlayacağız. Unutulmasın ki yolumuz açık, önümüz parlak, gelecek ay yıldızlı al bayrağın altındadır. Ülkemizin ve milletimizin ağır bir tahribatla yüz yüze kaldığı son yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi’nin duruşu, milli birlik ve kimliğin en önemli güvencesi, milli devlet yapımızın devamında en sağlam dayanağıdır. Başbuğ Türkeş’ten teslim aldığı emanetleri büyük titizlik ve hassasiyet örneği göstererek koruyan Türk milliyetçiliğinin Lideri Devlet Bahçeli’nin önderliğinde kutlu yürüyüşümüz devam edecektir.  MHP Gaziantep olarak bu yürüyüşte Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’yi yalnız bırakmayacağız. Ankara’da yerimizi alarak partimizin toyuna katılacağız.  Tüm üst kurul delegelerimiz eksiksiz ve tam kadro Her zaman liderinin;  emrinde, yanında, izinde, işaret parmağının gösterdiği yerde ve yönde yol arkadaşı dava arkadaşı ve takipçisi olarak devam edecektir. Lider teşkilat ve doktrin ilkemizden asla taviz vermeyeceğiz.  Kızılelma’yı merak edenler için söylüyorum ‘’Kızılelma liderin sonsuzluk işareti’’ sonsuza kadar, Turan’a kadar seninleyiz Dr. Devlet BAHÇELİ.  Anlamayanlara tekrar özet geçiyorum; Rehberimiz Kuran, hedefimiz Turan,  Nihai gayemiz Nizam-ı alem,  Mefkuremiz ‘’ Türk cihan hakimiyeti’’ , Başbuğumuz Türkeş ve Liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ.

“KADIN ANNEDİR, KADIN VATANDIR”

Bir başka konu ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi; ‘Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır.’ Evinde anne, iş yerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Şu yalın gerçeği unutmayalım ki, kadın aile ve toplumsal ilişkilerin direği, nirengi noktasıdır. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında kadınların tam manasıyla izi görülüp sesi duyulacaksa önce şiddetle mücadele etmek asıl ve öncelikli olmalıdır. Kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir.  Kadınsız toplum, kadınsız aile, kısacası kadınsız insan ve insanlık düşünülemeyecektir. Kahraman ve fedakâr Türk kadının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim tehir edemeyeceğimiz bir gayedir. Bu vesileyle ülkemizdeki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Aynı zamanda Aziz şehitlerimizin muhterem annelerine en derin hürmetlerimi bildiriyor, şiddet ve cinayete kurban giden tüm kızlarımızı, kadınlarımızı rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Taşdoğan’dan 12. Olağan Kurultay’a çağrı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin