MHP’NİN AYAK SESLERİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP'NİN AYAK SESLERİ Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayları hafta sonu gerçekleştirilen seçim koordinasyon merkezi açılışlarında adeta şov yaptı.

Hafta sonunda Oğuzeli, Karkamış, Şahinbey ilçelerinin yanı sıra Büyükşehir Seçim Koordinasyon merkezlerinin açılışını binlerce partilinin katılımıyla gerçekleştiren MHP, yoğun katılımla gövde gösterisi yaparken, törenler büyük bir coşkuya sahne oldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın da katıldığı törenler öncesi Cumartesi günü Oğuzeli, Karkamış ve Nizip güzergahında yüzlerce araçtan oluşan uzun bir konvoy oluşturuldu. MHP’li partililerin araçlarıyla oluşturdukları konvoy, köylerden geçişlerde ve ilçe girişlerinde sevgi seli ile karşılandı. Oğuzeli ve Karkamış ilçelerinde yağmura rağmen vatandaşlar açılış törenlerine yoğun ilgi gösterdi. Miting havasında gerçekleştirilen açılış törenlerinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin ve ilçe belediye başkan adayları seçmene hitap eden konuşmalar gerçekleştirdi. Konuşmalar sık sık “Vur de vuralım. Öl de Ölelim” ve “MHP gelecek, soygun bitecek” sloganlarıyla kesildi.

MHP'NİN AYAK SESLERİMHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın törenlerde yaptığı konuşmada, Seçmenin 30 Mart tarihinde sadece yerel yöneticilerini belirlemek üzere değil, önümüzdeki dönemde ülkenin yönetimini teslim edeceği kadroları da işaret etmek üzere sandığa gideceğini söyledi. Türkiye’nin AKP hükümeti tarafından her geçen gün karanlığa sürüklendiğini ve seçmenin de artık yaşananların farkına vardığını dile getiren Yalçın, “Sizlerdeki bu heyecan ve coşkuyu gördükçe, sadece belediye başkanlıklarını devralmanın yetmeyeceğini anlıyoruz. Sizlerin MHP kadrolarına olan özlemini hissediyoruz ve artık önümüzdeki dönem tek başımıza iktidar olmanın hesaplarını yapmaya başladık. Ama önümüzde ilk olarak yerel seçimler var. Öncelikle MHP kadrolarını yerelde iktidara getirmemiz gerekiyor. Bunun için hep birlikte çok çalışacağız ve inşallah başarılı olacağız” dedi.

ŞAHİNBEY VE BÜYÜKŞEHİR’DE İZDİHAM

MHP'NİN AYAK SESLERİMHP’nin Şahinbey İlçe Seçim Koordinasyon ile Büyükşehir Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışı ise tam bir gövde gösterisi şeklinde gerçekleştirildi. Pazar günü olmasına rağmen vatandaşlar akın, akın tören alanına geldi. Binlerce partilinin katıldığı törenler sırasında koordinasyon merkezlerinin bulunduğu caddeler yoğunluk nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde sağlanabildi. Kurban kesilip, dualar eşliğinde açılan koordinasyon merkezlerinin hayırlara vesile olması dileğinde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu kalabalık, Gazianteplinin, Türk Milleti’nin MHP kadrolarına duyduğu özlemin göstergesidir. MHP inşallah önce yerelde ardından da genelde yönetimi AKP kadrolarından devralacaktır. Bunu görüyor ve hissediyoruz. Seçmen ülkenin yanlış kadrolar tarafından yönetildiğini anladı ve inşallah yakın zamanda yönetimleri oylarıyla MHP kadrolarına teslim edecektir. Buna yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Erzin, Açılış törenlerine katılarak bu büyük coşkuya ortak olan ve katkıda bulunan partililerle birlikte tüm Gaziantep halkına teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’NİN AYAK SESLERİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin