Milletvekili Ali Şahin BÜSEM’in Toplantısına Katıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ticaret hayatını olumlu etkileyecek ve istihdamı arttıracak Büyükşehir Sanayi ve Endüstri Merkezi (BÜSEM)’in son durumunun incelendiği programa katıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarını değerlendiren Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, “Yatırımları gördüğümüzde sanki Türkiye’nin büyük şantiyelerinden birisindeyiz gibi inanılmaz projelere imza atılmış. Bugün Gaziray’ı görünce Türkiye’nin çılgın projelerinden biriymiş gibi ama Gaziantep’te çılgın bir şehir. Bütün büyük projelere imza atmış, kendi için değil bölge toplumları içinde var olan bir şehir. Gaziantep vizyon, gelecek, hayaller şehri ve en güzel hayallerini de projeye dönüştürüyor. Bu projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ediyor kutluyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Ali Şahin BÜSEM’in Toplantısına Katıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin