Erdoğan’dan MÜSİAD’a hayırlı olsun ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan’dan MÜSİAD’a hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Gaziantep Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar , Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet ERDOĞAN, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, MÜSİAD’ ın kadim Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, Gaziantep MÜSİAD’ ın yeni başkanına ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. Başta Gaziantep’ in gelişen sanayisini, ihracatını, ekonomik ve sosyal gelişmelerini değerlendirdiler.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ERDOĞAN yaptığı konuşmada; Gaziantep ülkemizin ticaretinde her dönem önemli bir yere sahip olmuştur. Hizmetlerimiz de önceliğimiz Gaziantep olup daha sonra bütün illerimizin ve bölgelerimizin kalkınmasıdır. Türkiye’nin lokomotifi olan; Gaziantep ekonomisinin daha canlı, daha dinamik bir yapıya kavuşmasının ülkemizin ve bölgemizin ekonomisi için önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti. Gaziantep güçlü ihracatı ile Ülkemiz için öncü rol oynuyor. Gaziantep sanayisi ve gelişen ticaret hacmi ile ülkemizin ve bölgemizin ekonomide parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini söyledi.

Sağlık Haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Erdoğan’dan MÜSİAD’a hayırlı olsun ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin