Milletvekili Erdoğan,ın 15 Temmuz Mesajı

featured
Çetintepe Barajının yüzde 99’u tamamlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Erdoğan,ın 15 Temmuz Mesajı

Milletvekili Erdoğan; 15 Temmuz 2016’da ülkemiz, milletimize ve demokrasimize alçakça kast eden hain darbe girişimine maruz kalmıştır. Türkiye’nin bağımsızlığını, kalkınmasını, hak ve adaletin sesi olmasını hazmedemeyen karanlık bir yapı ve onu teşvik eden işbirlikçileri, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Sayın Cumhurbaşkanımızı, Polisimizi, stratejik kurumlarımızı hedef alarak devletimizi ele geçirmeye çalışıldığını kaydetti.

Erdoğan, 15 Temmuz Darbe girişiminin yaşandığı o karanlık gecede Çanakkale ruhu, Kurtuluş Savaşı ruhu bir kez daha tezahür etti. Milletimiz, açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde şehit edilen vatandaşlarımıza rağmen meydanı darbecilere bırakmayarak ülkesine ve milli iradeye kararlı bir şekilde sahip çıktı ve bu hain darbe teşebbüsü bertaraf edilmiştir.

“Hain darbecilerin , asıl gayesi Türkiye’ nin kutlu yürüyüşünü durdurmak, İstikametini değiştirmek ve tekrar batıya bağımlı hale getirmekti. Ancak o gece Aziz Milletimiz iradesine uzanan eli bizzat kendisi kırmasını bilmiştir” dedi.

15 Temmuz darbe girişiminde onurluca karşı direnişte bulunan ve vatan uğruna yaşamını yitiren, acısını hâlâ yüreğimizde hissettiğimiz ŞEHİTLERİMİZİN, ruhları şad olsun. GAZİLERİMİZE minnetlerimi sunar, sağlıklar ve esenlikler dilerim.

Unutmadık, Unutmayacağız!

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Erdoğan,ın 15 Temmuz Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin