Milletvekili Orhan’dan Akdora’ya tam destek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Milletvekili Avukat Ertuğrul Tolga Orhan Türkiye’nin hokeydeki lokomotif takımlarından Akdora Gençlik ve Spor Kulübü’ne destek ziyaretinde bulundu.

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan şampiyonalara hazırlanan Akdora Gençlik ve Spor Kulübü MHP Gaziantep Milletvekili Avukat Ertuğrul Tolga Orhan’ı ağırladı. Kırmızı-Lacivertli takımı antrenmanda ziyaret eden Orhan, uzun bir süre sporcularla sohbet etti. Geçtiğimiz turnuvada Türkiye 18 Yaş Şampiyonu olan bayan takımını tebrik eden Orhan, ”Hokey branşında 4 yıl gibi kısa bir sürede önemli işlere imza atan takımımızı ve Türkiye şampiyonu olan kızlarımızı tebrik ediyorum. Takımımız diyorum çünkü Akdora Gençlik ve Spor Kulübü bizim için önemli bir yere sahip. Gençlerin geleceğine katkı sağlayan bu kulübü desteklemek bizim vatandaşlık görevimizdir. Takımımıza önümüzdeki müsabakalarda başarılar dileyerek sonuna kadar destekçileri olduğumuzu da bildirmek istiyorum” diye konuştu.
Antrenmanda eline aldığı hokey sopasıyla hokey oynayan Milletvekili Tolga Orhan, renkli görüntüler verdi. Antrenmen esnasında sporcuları izleyen Orhan, milli sporcular hakkında bilgiler aldı. Takımın antrenörü Mehmet Özkan ise önlerinde 16 Yaş Açık Alan ve Süper Lig Açık Alan 2. Etap müsabakalarının olduğunu ifade ederken şunları söyledi: “Öncelikle vekilimize bizleri ziyaretinden ve verdiği destek mesajlarından dolayı teşekkür ederim. Şuanda önümüzdeki günlerde yapılacak olan 16 Yaş Açık Alan ve Süper Lig Açık Alan 2. Etap müsabakalarına hazırlanmaktayız. Haftanın 5 günü antrenman yaparak iyi bir performans elde ediyoruz. Sayın vekilimizde bu antrenmanımızı yakından takip etti ve bizlerin yanında olduğunu göstererek sporcularımıza moral verdi. İnşallah bizde şampiyonalardan en iyi derece ile dönerek kendisine iadeyi ziyarette bulunup şampiyonluğu hediye edeceğiz.”
Antrenmanın sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Orhan, başarılar dileyerek ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milletvekili Orhan’dan Akdora’ya tam destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin