Milliyetçi Hareket Partisi Seyrantepe’de vatandaşlarla buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

seyrantepeTaşdoğan, “Bu ülkeyi kimseye böldürtmeyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil İlçe yönetimi tarafından düzenlenen Seyrantepe toplantısında vatandaşlar “ Diyorsa Devlet, elbet EVET” sloganları attı.

MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel, toplantıya katılan vatandaşlara ve partililere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Yücel; Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dikkat çekekrek her türlü terör örgütü ile mücadele ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini, bu konuda hiçbir desteklerini esirgemeyeceklerini ifade etti.

Yücel yaptığı açılış konuşmasında, “Türkiye’nin milli birlik ve beraberliği için mücadele eden askerlerimizin ve polislerimizin yanında durduk. Türkiye’nin geleceği için bilge lider Dr.Devlet Bahçeli’nin daima yanındayız. Seyrantepe sakinlerine bugün bize vermiş oldukları destek için teşekkür ediyor ve Milliyetçi Hareket Partisine güvenmelerini istiyoruz. Tüm polis teşkilatımızın 10 Nisan Polis Haftasını da kutluyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Seyrantepe’de vatandaşlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç.Dr.A.Muhittin Taşdoğan ise milletin hakemliğini yapıyoruz diyerek,  16 Nisan’da yapılacak olan referandumda sonuç ne olursa olsun bizim sandık iradesine saygımız sonsuzdur, evet diyen de hayır diyende bu ülkenin değerli evlatlarıdır” ifadelerini kullandı.

ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYENLER BALGAT’TAN HAK ETTİĞİ CEVABI ALDI

Taşdoğan, sözlerine şöyle devam etti:  “15 Temmuz’u hatırlayalım, TBMM bombalandı, sivil halkın üzerine kurşunlar yağdırıldı, askerimiz, polisimiz, vatandaşlarımız şehit edildi. O gece Türk Milletinin karanlık gecesi olarak tarihe geçti. Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kast edenler o gün gece Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nden  hak ettiği cevabı aldı. Bu ülkeyi böldürmeyiz, parçalatmayız, buna asla izin vermeyiz, ülkemiz Avrupa ülkelerinin baskısı altında her bir tarafımız terör örgütleri ve yandaşlarıyla çevriliyken verdiğimiz mücadele bellidir. 16 Nisan referandumu bu ülkenin güçlü bir iktidara sahip olması, geçmişte yaşanan 12 Eylüller, 15 Temmuz, 27 Mayıs, 28 Şubatlar yaşanmasın diye Milliyetçi Hareket Partisinin değerli bilge lideri Sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin Adalet ve Kalkınma Partisine yaptığı çağrının devamıdır.

“GÜÇLÜ İKTİDAR İÇİN EVET”

Davutoğlu’na Başbakan olsun diye oy verdiniz, bugün hiç oy vermediğiniz Binali Yıldırım Başbakan oldu. Bu mevcut sistemin azizliğidir. Bu sistemle yola devam edemeyiz. MHP olarak bunu gördük ve AK Partiyi davet ettik. Güçlü bir sistem ve güçlü bir Türkiye için. Ülke bölünecek diyerek gezenlere de cevabım,  MHP’nin olduğu, desteklediği bir sistemde ülkenin bölünmesi söz konusu dahi olamaz. Anayasamızın ilk dört maddesi varken bu ülkeyi kimse bölemez. MHP 48 yıldır bu ülke için, vatan için millet için, bayrak için mücadele etmiş ve etmeye devam etmektedir. Bizim ülkümüz ve ilkemiz gereği ilk dört maddenin tartışılmasına dahi izin vermeyiz. Tartışmaya kalkan hakettiği cevabı alacaktır. Bugün bizi burada ağırlayan, kabul eden Seyrantepe sakinlerine teşekkür ediyor,  hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Diyorsa Devlet, Elbet EVET.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Milliyetçi Hareket Partisi Seyrantepe’de vatandaşlarla buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin